Sivut

perjantai 23. toukokuuta 2014

Toukokuun LivBox

Kristiina kirjoittelee LivBoxista


Ensimmäinen pakettini saapui pari viikkoa sitten. Jo pakkauksen ulkonäkö – tyylikäs, musta rasia – antoi odottaa paljon, ja kannen avaaminen osoitti, että tyylikkyys jatkui myös sisällä; tunsin itseni jotenkin henkilökohtaisesti huomioiduksi. Sain käsityksen, että pakkauksen vaikuttavuutta on selvästi mietitty ja tarkkaan suunniteltu.






Paketissa oli seitsemän eri merkin tuotteita: Cutrin, Paese, Dolce & Gabbana, Aco, Ibero, Clarins ja Dermalogica.

Aivan ensin huomioni kiinnittyi Iberon korvakoruihin.



Roikkuvat korvakorut, joissa kerman värinen helmi. Näillä korvakoruilla viimeistelet tyylikkyytesi 
(ovh 9,90 €/kpl).

Minulle siis oikein sopivat, koska pidän helmistä ja pidän roikkuvista korviksista! Ainoa, mitä heti mietin, oli se, tuleeko korvani kipeiksi korujen metallista. Laitoin korvikset heti korviini ja pidin niitä monta tuntia, mutta – tadaa – mitään ihottumantapaista tai ärtymistä ei ilmaantunut! Pakkauksessa kerrotaan, että korun metalli on nikkelitöntä, mutta aiemmin tämä ilmoitus ei ole ollut mikään tae siitä, ettei ihottumaa nikkeliallergikolle tulisi. Tällä kertaa tuntui kuitenkin toimivan, mikä minua suuresti ilahdutti.

Clarinsin Be long Mascara



Pidentää ripsiä välittömästi tehden niistä upean kaarevat. Ripsiväri, joka hoitaa ripsiä aktivoiden kasvua sekä vahvistaen ripsiä (ovh 32 €/7 ml).

Ihan ok ripsiväri, aika mukavasti levittyi ja pysyi suht hyvin karisematta ripsissä koko päivän. Hinta minun kukkarolleni kuitenkin turhan korkea, joten tuskin tulen tulevaisuudessa ostamaan tätä.

Paesen Rouge With Argan Oil –poskipuna


Miellyttävän tuntuinen puna, jonka sisältämän arganöljyn luvataan pitävän ihon hyväkuntoisena. Sisältää myös hoitavia A-, C- ja E-vitamiineja (ovh 5,95 €/6 g).

On hyvin todennäköistä, että seuraavan kerran, kun tarvitsen uuden poskipunan, ostan tämän.

ACO Sun Cerat SPF 30 aurinkovoide huulille



Huulivoide antaa tehokkaan suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, kosteuttaa ja pehmentää huulia ja on erittäin vedenkestävä (ovh 3,27 €/5 g).

Tämän viikon aurinkopäivinä olen tätä huuliini laittanut, mutta on kyllä vaikea sanoa, onko se suojannut vai ollut suojaamatta. Voide maistuu hiukan pahalta ja tuntuu vähän tahmealta. Olen käyttänyt aiemminkin vastaavaa tuotetta, mutta ollut myös ilman, enkä ole huomannut merkittävää eroa näissä tavoissa; huuleni eivät tunnu olevan erityisen herkät auringolle, vaikka muutoin ihoni alkaa melko nopeastikin kesäpaisteessa punoittaa. Mutta ehkä tässäkin on paras vaan ”uskoa viisaampia” ja käyttää tällaista tuotetta ja ennakoida, koska – hintakaan ei huimaa.

Dolce & Gabbana Dolce EdP



Parfyymi on raikas, pehmeä ja erittäin naisellinen sekoitus valkoisia kukkia. Tuoksun erikoisuus on valkoinen amaryllis. Tämä tuoksu on huolettoman täydelliselle, sensuellille naiselle (ovh 73,50 €/30 ml).

Ei hassumpi, mutta ei kuitenkaan tyrmäävä eikä minua lumoava. Mutta eiköhän tuo pikkuruinen näytepullo käytetyksi tule. – Hiukan vaan huvittaa tässäkin tämä markkinointiteksti: Onko hajuvesi tarkoitettu vain huolettoman täydelliselle vai tuleeko minusta sellainen käyttäessäni sitä…?

Cutrin Reflection Color Boost Shampoo & Conditioner




Tuotteen erityinen UV-suoja ehkäisee auringonvalon aiheuttamien vaurioiden syntyä hiuksissa ja estää väriä haalistumasta. Hiukset näyttävät kiiltäviltä, terveiltä ja kauniilta. Hoitoaine syvähoitaa värjättyjä hiuksia, helpottaa kammattavuutta ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät (ovh 15,90 €/300 ml ja 15,90 €/200 ml).

Minun on todella vaikea tehdä eroa tämän shampoon ja tavallisesti käyttämäni shampoon välillä. Hiukseni ovat värjätyt, mutta en pysty mitenkään arvioimaan, onko tämä Cutrin pitänyt värin jotenkin paremmin paikoillaan kuin normaalini. Mutta eivätpä hiukseni ainakaan huonommankaan tuntuiset Cutrinin käytön jälkeen ole. Hoitoainetta minulla ei ole tapana käyttää; pidän sitä turhana kemikaalilisänä (myös rahareikänä), mutta ennen kaikkea en tarvitse sitä siksi, koska hiukseni ovat lyhyet ja näin ollen hyvin helposti kammattavat ilman hoitoainetta. Eikä tämä Cutrin-hoitoainekaan tehnyt minuun mitään erityisvaikutusta, joten en aio tulevaisuudessakaan hoitoainetta alkaa käyttää.

Dermalogica MultiVitamin Power Firm



Ennennäkemättömän tehokas silmänympärysvoide. Sametinpehmeä koostumus, joka sulaa ihoon. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita (ovh 70 €/15 ml).

Erittäin miellyttävän tuntuinen, joka todella sulaa ihoon. Selkeästi erilainen ja tehokkaamman oloinen kuin ne, joita olen yleensä käyttänyt. Hyvä, ettei sisällä keinotekoisia hajusteita ja väriaineita! Saattaisin siirtyä tämän käyttäjäksi, mutta hinta lievästi sanoen hirvittää.


Ylipäänsä näin jo elämää nähneenä rohkenen suositella aloittamaan ryppyehkäisyn ajoissa, ja nimenomaan silmänympärysihosta (en tietenkään ole ensimmäinen enkä ainoa, joka näin suosittelee). Toinen kohta, josta kannattaa alkaa huolehtia jo hyvissä ajoin, on decolte-alue. Ainakin itselläni se jäi aina jotenkin pimentoon, ja ykskaks vaan tajusin, että se on aivan uurteinen ja kurttuinen – huh. Ja koska naamavärkkini ei nyt ihan kauheen kamalan ryppyinen ja ruttuinen ole, uskallan väittää, että decolteeni olisi edelleen paremman näköinen, jos olisin sillekin levitellyt samat voiteet ja mömmelöt kuin kasvoilleni. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti