Sivut

perjantai 7. helmikuuta 2014

Tampereen häämessut

Ida:

Oi ja voi. Kaksi viime viikkoa on mennyt niin kiireisesti, että en oo ehtinyt kirjoittamaan. Joka päivälle on aina jotain ohjelmaa.
Myönnetään, oon mää muutaman illan ollut ihan kotonakin mutta oon jälleen hurahtanut kutomiseen. Puikot on viuhunu ja villatekeleitä on hirveä into saada valmiiksi.  Kaulahuivit on mun pahe ja sellainen sekä kahdet villasukat on tällä hetkellä työnalla.

Lauantaina suuntaan äidin kanssa Tampereen Häämessuille Tamperetaloon. Voisinko enempää innoissaani olla, koska saatan hyvinkin ostaa sieltä The Sormuksen. Katselen tietenkin tarjonnan mutta luulen päätyväni tähän Tillanderin sormukseen. (Lue lisää pohdinnastani täältä)Kun miettii Jyväskylän häämessujen tarjontaa, ei mulla ole näistäkään messuista minkäänlaisia odotuksia.  Erään viisaan tv-pastorin sanoin voisi sanoa että melko tunkkaset messut.
Apua, sanoinko mää sen julkisesti ääneen. :D

Toivoisi kuitenkin, että messujen muotinäytös olisi hieman (lue paljon) ajankohtaisempi ja muodinmukaisempi. Jyväskylän häämessujen hääpuvuista ei yksikään ollut edes vähää mieleeni. Olisi myös kivaa löytää oman valkoisen teemavärin mukaisia kattausidea juttuja jne. Jyväskylässä ei valkoista ollut lainkaan. Helsingissä kuulemma oli ollut vain ja ainoastaan valkoista teemaa.  Ah, sehän olisi ollut mun taivas!

Jotakin upeaa Tampereen häämessuilla nyt tulevana lauantaina sekä sunnuntaina on varmasti. Nimittäin Something Old:n Julia on tehnyt sinne kattauksia ja niitä ainakin tämä tuleva morsian odottaa innolla.

Pääsetkö sinä tulemaan paikalle? 

Love, Ida

2 kommenttia:

 1. Itse olen menossa Tampereen häämessuille ja ne ovat ensimmäiset häämessut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, toivottavasti sieltä löytyy sinulle paljon ideoita! :)
   Kannattaa mennä avoimin mielin ja ottaa vastaan se mitä siellä onkaan. :)

   Poista