Sivut

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Missä mennään?

-Ida-

Missä mennään meidän valkoisten pitsihäiden suunnittelussa?

Mää en ole melkein pariin kuukauteen tehnyt häiden eteen mitään konkreettista. Hääblogeja seuraan ahkeraan ja omaanikin kirjoittelen, oon kiinnostunut seuraamaan hääohjelmia ja hääsuunnitelmat pyörii päässä tietenkin päivittäin. Lisäksi mää olen jäänyt ihan koukkuun Facebookin erääseen hääryhmään. Tällä hetkellä mun Facebook-pyörimiset tapahtuu melkeinpä vain siellä. Ihanan aktiivinen ja lämminhenkinen ryhmä. Kiitos siitä jos joku sieltä lueskelee!

Mistä sitten johtuu tämä tauko häävalmisteluissa? Mulla ei oikeastaan ole mitään tehtävissä tällä hetkellä. Olen vain nauttinut häiden alusajasta ihan täysin siemauksin.
Tässä vähän kuvaterkkuja :)


Seuraavaksi ToDo-listalla:

1 Tuolihuput
on tarkoitus hankkia materiaalit tuolihuppuihin ja valmistaa ne rusetteineen. Huput tulevat Ikean valkoisesta Knoppa-lakanasta ja rusetti Ikean pitsikankaasta. Näihin tarvitsen saumuria lainaan, joko pikkusiskoltani tai sulhasen äidiltä, tulevalta anopiltani siis. :) Olen mitannut juhlapaikan (Oliivipuu Ruokahuone, Tampere) tuolit ja mittojen perusteella jokaisesta lakanasta saa kolme tuolihuppua. Yhdelle tuolihupulle ei tule paljoa hintaa kun lakana maksaa alle kaksi euroa. Jos valmistan 85 tuolihuppua, tekee se yhteensä 28,33 euroa. Aika edullista sanoisin. Käy lukemassa lisää tuolihuppujen DIY-suunnitelmista täältä.


2 Kutsut
 on suunniteltu ajatuksen tasolla tarkkaan ja voisin lähiaikoina hankkia niihin materiaalit. Kutsut me valmistetaan kirjoittamalla vanhalla kirjoituskoneella. Jokainen kutsu naputellaan erikseen vastaanottajan persoonallisuus ja ystävyys-/sukulaisuustaustamme huomioonottaen. Aika ihana ajatus mielestäni!
Kutsuista voisinkin kirjoitella postauksen ja hahmotella mallikappaletta.


3 Pöytänumerot
Valmistetaan kotona jemmassa olevista vanhoista kirjansivuista. Vanhoja kirjansivuja käytin jo servettirenkaissa, lue niistä täältä. Olisi siis kiva saada yhtenäistä teemaa näistä materiaaleista.


4 Pöytäohjelmat ja Menut
Valmistuvat vanhoista kirjan sivuista, valkoisesta paperista. Tekstit naputellaan kirjoituskoneella.

No onhan tässä vaikka mitä, jota voisi jo vähän hahmotella ja askarrella. :)

Love, Ida

1 kommentti:

  1. Onko tuolihuput jo valmiina? Kiinnostais nähdä millaiset tuli? Mahdollisesti voisin olla myös kiinnostunut nämä vuokraamaan/ostamaan. :) t.Jenni

    VastaaPoista