Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Heittopussi

Tänään löysin loistavan idean siihen, mitä meidän päälle heitetään vihkimisen jälkeen. Olen läpikäynyt monen monia eri vaihtoehtoja. Riisiä en halua, saippuakuplia on jo puhalleltu ja ruusun terälehdet on ollut jo muutamissa häissä. Haluaisin jotain muuta ihanaa.


Olen miettinyt konfettia, huiskuja, sokerista tehtyjä värjättyjä sydämiä ja vaikka mitä. Luulin jo löytäneeni sen täydellisen vaihtoehdon meille: Kuivatut laventelin kukat. 


Viimeisinpänä olin jo suunnitellut, että sekoitan laventeliin myös kuivattuja jasminin kukkia.  onneksi en ehtinyt vielä ostamaan kukkia nettikaupasta, sillä tänään se kolahti! Näin kuvan, missä pikkuisiin pusseihin oli pakattu vehnänjyviä.


Tietysti!! Miksi en sitä aiemmin ajatellut? Meillä niitä riittää täällä maatilalla koppakaupalla ja ihan ilmaiseksi! :D Ei tämä nyt se uniikein vaihtoehto ole, mutta ehdottomasti teemaan sopiva! :DVielä yksi juttu!

Elämäni päivä blogissa on upea arvonta, joka kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa! Siellä voit voittaa 500€ lahjakortin kultasepänliikkeeseen! :)


Hauskaa viikonloppua kaikille ihanille morsmaikkuloille ja muillekkin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti