Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Hääkimpun värit - Niilläkin on merkityksensä

-Hanna-

Oletko miettinyt, että väreillä jotka valitse hääkimppuusi, on myös merkityksensä?

Sininen:
Luottamuksen ja sitoutumisen väri. Sininen on taivaan ja veden väri, sitä pidetään myös elämän pysyvyyttä kuvaavana värinä. Vihreä:
Luonnon, hedelmällisyyden ja elämän väri. Ruohonvihreää pidetään rauhallisimpana vihreän sävynä.Vihreä symboloi itsekunnioitusta, hyvinvointia ja tasa-painoa.Keltainen:
Keltainen loistaa optimistisena, valaistumisen ja onnellisuuden symbolina. Kultaisen keltaiset sävyt kantavat lupausta positiivisesta tulevaisuudesta.Punainen:
Punaista pidetään selvänä romanttisen rakkauden ja intohimon värinä. Punainen kuvaa parhaiten viettelystä ja himoa.Oranssi:
Oranssi on mahtaileva väri, heijastaen lämpöä ja energiaa. Terrakotan, persikan ja ruosteenoranssin sävyjä pidetään erittäin viehättävänä ja lumoavana.Violetti:
Tasapainottaaa punaisen värin stimulaatiota sinisyyden rauhallisuudella. Violetilla on tietty mystisyyden ja kuninkaallisuuden vaikutelma ja se on usein luovien ihmisten valitsema väri.Valkoinen:
Valkoinen heijastaa puhtautta, siisteyttä ja neutraalisuutta. Samalla se viittaa uuteen alkuun, viattomuuteen ja yksinkertaisuuteen.Vaaleanpunainen:
Vaaleanpunainen on nuorekas, hauska ja jännittävä. Eloisilla vaaleanpunaisilla sävyillä on sama energia kuin punaisella värillä. Se on ilonväri ja vaaleanpunainen mielletään usein keveäsydämmisyyteen.Minun kimppuni on siis uuden alun symboli, joka kuvaa puhtautta, mutta samanaikaisesti leikkisyyttä ja nuorekkuutta. Hieman luontoa ja hedelmällisyyttäkin sieltä löytyy! :)

Mitä sinun kimppusi kuvastaa ja oletko miettinyt värien merkitystä tarkemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti