Sivut

torstai 20. helmikuuta 2014

"Hääkuumetta"-messut Göteborgissa

-Hanna kävi messuilla-

Göteborgissa järjestettiin kahdet häämessut lyhyehkön ajan sisällä ja koska menen naimisiin vain kerran (sormet ristissä), niin pitäähän se ottaa ilo irti kaikesta häätouhusta vaikkei oikeastaan enää mitään suurempia tarvitsekaan. Ensimmäisillä messuilla kävin "suomikaasoni" kanssa ja näillä toisilla messuilla "ruotsikaasoni" kanssa, joten jos ei muuta niin ainakin tuli vietettyä mukavaa aikaa yhdessä :)


En ole vielä ehtinyt purkaa kuvia ensimmäiltä messuilta, mutta koska viikonlopun bröllopsfeber messujen kuvasato tuli purettua työkoneelle niin ajattelin samantien tehdä pikku postauksen.


Kaiken kaikkiaan verrattuna edelliseen messupaikkaan Svenska Mässan oli tilana huomattavasti parempi. Nimikin jo kertoo, että tila on täysin tehty messuja varten. Paljon avointa tilaa ja näytteilleasettajia. Miinusta oli kuitenkin muotinäytöksen lava. Näkyvyys oli aika heikko, joten se olisi saanut vieläkin ylempänä, jotta kaikki seisovat vieraat olisivat nähneet oliko mallin päällä edes pitkä vai lyhyt mekko. :/Eniten tarjolla oli ehdottomasti erilaisia juhlapaikkoja ja sormuksia. Kartanot ja ravintolat täyttivät suurimman osan messutarjonnasta ja koska meillä tila on jo omasta takaa ja sormuskin on jo hoidossa ei siinä paljon katseltavaa ollut. Samoin hääpuku on jo ostettu, joten jäljelle jäi vain koristeluideat ja inspiraatio.


Omiksi suosikeikseni löysin aivan ihanan vintagetyylisiä hääpukuja myyvän kojun. Heillä oli yksi mekko minkä olisimme voineet harkita kaasolle häihin. Kirpeä hinta riisui meidät kuitenkin hankinta-aikeista ja lähdimme kotiin ihan tyhjin käsin.


Summa summarum: Erittäin kalliiden lippujen vastineeksi olisin ehkä odottanut vähän enemmän ja ihan selvästi facebookin hääryhmän kävijäraadissa oltiin ihan samaa mieltä. Eniten itse olisin kaivannut kaikkea pienen koristelutavaran esittelyä ja esim herkkubuffa ideoita. Mielelläni olisin jopa ostanut jotain namusia omaan karkkibuffaan, jos olisi ollut myynnissä. Varsinkin joku messutarjous, niin avot! 


Kuitenkin jos joku haluaa käydä esimerkiksi Tukholman häämessuilla ensi vuonna, suosittelisin ennemmin Bröllopsfeberiä kuin Bröllopsmässan-messuja. Ei muuta kuin viikonloppuristeily Tukholmaan kaason/kaasojen kanssa ja siinähän sitä jo ehtii suunnitella koko häät kimpassa! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti