Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tuoksumuisto hääpäivästä

-Hanna-

Rakas kaasoni oli siis vierailulla perheineen Täällä Ruotsissa pari viikkoa sitten. Hänellä oli ihana idea tuoksumuiston luomisesta hääpäivälle. Moni varmasti onkin kuullut tästä ideasta, mutta minulle tämä oli uusi ja niin yllättävän kaunis ajatus, joten halusin jakaa sen teidän kanssanne! 
Tarkoitus siis on valita joku aivan uusi tuoksu, jota käytät hääpäivänäsi luodaksesi tuoksumuiston. Käyttäessäsi tätä tuoksua myöhemmin uudelleen esimerkiksi vuosipäivänä, tuoksu tuo mieleesi sinun elämäsi onnellisimman päivän. 


Kaasoni halusi antaa tämän tuoksun lahjaksi minulle, mutta koska tuoksuja on hyvin vaikea ostaa toiselle riskittä, kävelimme yhdessä tuoksuttelemaan vaihtoehtoja. Luonnollisesti kaikilla on suosikkinsa hajuvesistä, joten olisin mielelläni valinnut jonkun, minkä tiesin jo olevan hyvä. Nyt oli kuitenkin tarkoitus löytää joku aivan uusi tuoksu, joka veisi jalat alta. Alussa tehtävä tuntui toivottomalta. 


Ennekuin paljastan minkä tuoksun valitsin, ajattelin esitellä hieman sellaisia tuoksuja jotka olisin varmasti valinnut, jos en niitä käyttäisi/olisi käyttänyt jo muuten. Cleanin Original Original olisi ollut varmasti yksi suosikeistani. Puhtaan pyykin ja kukkien tuoksu ja raikkaus olisi ollut täydellinen tuoksu kauniin kesäpäivän muistamiselle. Toinen upea vaihtoehto, joka on hieman viekkaampi ja omasta mielestäni jopa huumaava on Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice. Kestosuosikki aina siitä lähtien kun sain sen isältäni joululahjaksi vuosia sitten, :)Viimeisin yllätyssuosikki kesätuoksuksi on Ralph Lauren Big Pony 1 Woman edt. Kakkonenkin on hyvä tuoksu, mutta ykköstä olen käyttänyt huomaamattani paljon enemmän. Tämä olisi kuitenkin mielestäni häätuoksuksi vähän liian tavallinen ja karkkinen. Nämä muistuttaa aika paljon Esacadan jokavuotisia kesäisiä karkkituoksuja. 
Viime aikoina olen arkipäivisin käyttänyt New Yorkista kotiin raahaamiani Victoria Secretin Body Spray tuoksuja, sillä meillä on töissä muutama tuoksuherkkäihminen, enkä halua vaikeuttaa heidän elämäänsä työpaikalla. Body sprayt tuoksuvat aika sopivasti arkipäivään, eivät häiritse muita, mutta koen itseni kuitenkin huolitelluksi. Oma suosikkini on "love spell", mutta tuosuja oli niin miljoonaa sorttia, joten kaikille on varmasti jotakin! Voin suositella. 

Hinnat ainakin täällä Ruotsissa ja nettikaupoissa ovat niin pilvissä, että kannattaa melkein odotella ulkomaanmatkoille näitä ostaakseen. New Yorkista saimme niitä kuusi pulloa sillä hinnalla, mitä täällä saa yhden! 

Nyt kuitenkin siihen valintaani! Mikä valikoitui minun häätuoksukseni? 


Viktor & Rolf flowerbomb edp! 

Olen ennenkin haistellut kyseistä tuoksua, mutta edt muodossa ja muistan ihmetelleeni, että mitä ne kaikki ihmiset tästä vauhkoaa, kuinka tämä on niin ihana. Kuitenkin kaasoni kanssa tuoksutellessani, heti kun sain tuoksuliuskan käteeni tiesin, että tämä on SE OIKEA! Ainakin testerin perusteella edt ei sykähdyttänyt, mutta edp tuoksui aivan erilaiselle! Suihkautin hieman tuoksua myös kädelle ja kotona hyväksytin vielä tuoksun sulhasella. Mukavampihan se on, että molemmat tykkää!


Siellä se tuoksu nyt odottelee hääpuvun vieressä tiukassa paketissa hääpäivää. 
Kiitos rakas siskoni tästä ihanasta lahjasta ja kauniista ajatuksesta <3

Oletteko te ajatelleet häätuoksua? Valitsetteko jonkun tutun ja turvallisen vai uuden ja yllättävän?

4 kommenttia:

 1. Olin myös ajatellut valitsevani ihan uuden tuoksun hääpäiväksi, mutta sainkin sulholta viime syntymäpäivä lahjaksi aivan ihanan tuoksun enkä enää tiedä käyttääkkö sitä vai ostaako vielä uusi tuoksu :D

  Rakastan kuitenkin tuota ideaa tuoksumuistosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea valinta sinulla! :) Toisaalta todella ihanaa jos tuoksu on saatu lahjaksi tulevalta mieheltä, niin sekin on jo omalaisensa tuoksumuisto! :)

   Poista
 2. Hyvä valinta tuo Flowerbomb! Minulla on ollut jo pidempään Flowerbomb extreme, ihana tuoksu. Ei tosin sellainen, jota viitsisi käyttää kauheasti arkena.

  Hankittiin miehen kanssa kummallekin uudet tuoksut hääpäivää varten. Ollaan jo kokeiltu tuoksuja arkena, kun haluttiin ottaa ne heti käyttöön edes pariksi päiväksi. Päädyin Armanin Code Lunaan. :)

  VastaaPoista
 3. Loistava idea miehellekkin hommata uusi tuoksu! :D Armani Code Lunaa en olekaan kokeillut, mutta oerus Armani Code on upea tuoksu! :)

  VastaaPoista