Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Häämessujen Kattausnäyttely

Moikka,

Juliakin täällä taas pitkästä aikaa. Sanotaan nyt suoraan,että kun olen tämän vuoden alussa aloittanut muut päivätyöt,on SomethingOld hiukkasen jäänyt taka-alalle. On ollut paljon uutta opittavaa, haastetta ja täysipäiväistä keskittymistä. Mutta nyt Tampereen Häämessut kuitenkin pakottivat palaamaan hetkeksi täysin häähumuihin takaisin :)

Kattausnäyttelyssä on meiltä 4 kattausta:

Pirteä Kevät


Tästä ei alun perin pitänyt tulla ihan näin pääsiäismäinen kattaus, mutta harmaa ja keltainen väri veivät mukanaan, ja kun mukaan otettiin vuodenaikanäkökulma, jotenkin tähän päädyttiin :)

Kukkakilpi teki kukka-asetelmat kattauksiini, ja kevät-teemaan tietysti sopivat ihanat mustikan varvut loistavasti. Lisäksi olin pyytänyt vain keltaisia kukkia, ja näyttävä kokonaisuus sieltä tulikin!


Uusia tuotteita; valmiit pöytänumerot 1-12 ja Heart Tube Saippuakuplat (Häämessutarjouksessa nettikaupassa tämän viikonlopun 11€/24kpl paketti!)


Cup Caket Kakkuateljeelta. Näitä ammattilaiset osaavat tehdä ihan mihin tahansa väriteemaan sopien!


Vieraskirjapuu ja Sydän-viestikortit.


Uusi Just Married Chic - vieraskirja on samaa sarjaa pöytänumeroiden kanssa.

Räväkkä Kesä


Tässä kattauksessa on paljon polttaritunnelmaa! Mutta kirkkaiden värien ystäville tottakai menee ihan hääkattauksenakin, ja ideoita voi kerätä lasten juhliin tai muihinkin juhlallisuuksiin!


Kukkakilven uskomattoman hauskat pyöreät kukka-asetelmat!


Keep Calm and Drink Up - mukit ihan huutavat polttareita tai häiden iltabileitä!
Raidalliset pillit, kirkkaat lautaset ja Cup Caket - karkkinen yhdistelmä.

Vintage Syksy


Yhdistelmä Cappucino Organza + Ivory Pitsi toimii tosi hienosti!


Miniatyyri-karkkibuffassa marenkeja. Itse en noita syö, mutta ne kyllä ovat niin suloisen näköisiä että ihan koristeena käytän usein! Ja kyllähän niistä monet tykkääkin :)Ihan irtokukilla voi joskus saada näyttävän kokonaisuuden. Neilikat eri väreissä - vain pari vartta per viinipullo!


Uudet Mr&Mrs hääkaramellit


Kukkamaljakoiden välillä koristehelminauhaa - tekee irtomaljakoista yhtenäisemmän kokonaisuuden.

Tumma Talvi


Tiesin jo tätä kattausta suunnitellessani, että onhan tämä monen makuun aika tumma. Mutta tarkoituksena oli tietysti antaa myös ideoita, eihän kukaan näitä kattauksia tällaisenaan käyttöön ota, joten halusin käyttää dramaattisia värejä. Kuvitelkaapa satiininauhat vaikkapa vaaleanpunaisen, fuksian ja turkoosin väreissä! Tai Halloweenina violetin tilalle oranssia! Tai pinkkiä ja mustaa- mahdollisuudet on loputtomat!


Kannelliset karkkirasiat tulossa verkkokauppaan ihan lähiaikoina eri väreissä!
Suklaasydämet osuvat ihan sävy sävyyn näiden kanssa!


Kakkuateljeen upea kakku.


Koristepuu maalattuna mustaksi. Antaa puulle kyllä ihan uutta näyttävyyttä.


Ihanana yksityiskohtana koristehelminauhat servettirenkaana. Kun helmiä ja servettejä on kymmeniä värisävyjä, saa näistäkin mitä makoisampia yhdistelmiä!


Mitä mieltä? Saiko näistä jotain ideoita?2 kommenttia:

  1. Vau, musta toi Tumma talvi on aivan upea! :)

    VastaaPoista
  2. Minkä levyisiä tuossa Vintage syksy-kattauksessa tuo organza kaitaliina ja pitsikaitaliina ovat? Olen tilaamassa häihini samanlaisen yhdistelmän, sopii värimaailmaan niin loistavasti. :)

    VastaaPoista