Sivut

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Morsiuskimppu

Olen ollut aina kukkien ystävä, mutta en niinkään perusta ruusuita tai orkideoista, vaikka kauniita ovatkin. Mä olen aina tykännyt päivänkakkaroista, gerberoista ja liljoista.
ebaysta

Nyt olenkin pohtinut, millaisia kukkia sitä haluaakaan hääkimppuunsa.Toisaalta olisi ihana saada juuri yllämainittuja kukkia kimppuun, mutta löysin tuon yllä olevan kauniin kimpun kuvan netistä ja se iski, samalla tavalla kuin ne kengät joista kirjoitin täällä.
Kengistä tähän väliin sen verran, että niitä ei enää tullut myyntiin kokoani, mutta ostin ne käytettynä fb-kirpparilta!

Tuo kuvan kimppu, on mielestäni kauniin yksinkertainen. Joskus haaveilin pisaranmallisesta kimpusta, jotka muuten ovat myös aivan upeita. Jotenkin se on nyt vaan tämä, joka iskee. Kuvan värejä nyt tulee ainakin kimpustani löytymään, oli se sitten minkä muotoinen tahansa.

Kuvan kimppu on kestokimppu. Tutustuin tarkemmin näihin ketokimppuihin nyt, kun häitä on suunniteltu enemmän ja mielestäni tämä vaikuttaa oikein hyvältä idealta.


Millainen on teidän unelmienne kimppunne?

5 kommenttia:

 1. Tosi nätti! Omassa kimpussani tulee varmasti olemaan neilikoita ja ruusuja. Pyöreään kimppuun taidan päätyä, vaikka ensin haaveilin roikkuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin kimppu ajatuksesi kuulostaa sille, että varmasti tulee upea! :)

   Poista
 2. Kestokimput tuntuvat saaneen melkoisesti suosiota! Minäkin olen pohtinut itselleni sopivaa ikikimppua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin on nyt viimeinkin herätty, käteviä kuin mitkä! Ja eipä tarvii pelätä että latistuisi. :)

   Poista
 3. Mulla on "brooch bouquet" suunnitteilla eli varmaan vastaavaa meinaat kestokimpulla? Samanmoisia hempeitä ja puuterimaisia sävyjä tulossa siihenkin kuin on tuossa kuvan kimpussa. http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/02/kukkakimpun-askartelua.html

  VastaaPoista