Sivut

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kynnet

-Nina-

Kynsiin olen ajatellut panostaa hääpäivänä, sillä kädet ovat kuitenkin isossa osassa kun uutta vihkisormusta ihastellaan. ;) Kauniit kynnet myös luovat viime silauksen huoliteltuun häälookkiin.

Omien kynsien kasvattaminen on aina hieman haaste, sillä kynteni liuskottuvat helposti ja jotenkin aina onnistun johonkin tökkäämään käteni niin, että joku kynsi lohkeaa tai kynsilakka on rullalla. Tästä huolimatta en ole kertaakaan käynyt laitatuttamassa kynsiäni. Tähän tulee häiden alla muutos. :)

Hieman vierastan akryylikynsiä, sillä harvoin olen nähnyt luonnollista lopputulosta (tai sitten vaan mieleen jää ne övereimmät ja huonosti tehdyt).  Kovin pitkiäkään kynsiä en halua ihan jo käytännön syistäkin ja olenkin miettinyt oman kynnen geelausta.

Minkälaisia kokemuksia muilla on tekokynsistä? Entä osaisitteko Tampereelta suositella paikkaa jossa kynnet kannattaisi laitatuttaa?

Jotain tämän kaltaista olen ajatellut:


Hillittyä vaaleaa ja ehkä vähän blingiä :)

Mites muilla onko kynnet pihistä vai panosta osastolla hääpäivänä? :)

-Nina

12 kommenttia:

 1. sullekin voisi olla vaihtoehto geelilakkaus. Se on kestävämpi vaihtoehto kuin tavallinen kynsilakka, mutta ei niin paksu ja "luonnoton" kuin geeli ja akryylikynnet. En valitettavasti osaa auttaa, missä kaikkialla niitä sa Tampereella laitettua, mutta google löysi ainakin tämän:
  http://www.kauneushuoneblink.fi/geelilakkaus/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin oon kanssa käsittäny, että lopputulos olisi luonnollisempi. :) Mitenköhän kauan tuo geelilakkaus sitten suurin piirtein kestää kynsissä?

   Poista
  2. Tuon linkin takaahan sekin selvisi, kiitos :D

   Poista
 2. Olen samaa mieltä Heidin kanssa, että geelilakkaus voisi sopia sinulle :) Siinä tosin on vain oma kynsi pohjana, joten pituus on sitten se mikä on.
  Mutta hyvän/osaavan tekijän käsissä geelikynsistä (siis rakennekynsistä kyse) saa hyvinkin luonnollisen näköiset. Itselläni on ollut jo reilu 3 vuotta geelikynnet, enkä todellakaan voisi pitää niitä, jos ne näyttäisivät luonnottomilta :) Tampereen paikoista minulla ei tosin ole mitään kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain luin että voisi geelin alle laittaa tarvittaessa myös tipit, että saisi lisää pituutta. Oiskohan se hyvä ratkaisu? Tai sitten käyn lakkauksessa pari kertaa ennen häitä niin ehtii oma kynsikin kasvaa.. :)

   Poista
  2. Joo geelikynsien alle voi laittaa tipit, mutta käsittääkseni geelilakkauksen alle ei. En kuitenkaan pistä päätäni pantiksi tästä. Geelilakkauksella kynnestä ei siis tule niin kestävää kuin geelikynsillä, joten sen vuoksi uskon, että tipit eivät tulisi pysymään pelkällä lakkauksella.

   Poista
 3. Voi että miten nättejä kynsikuvia olet löytänyt! Luonnollisia, mutta silti juhlavia ja huoliteltuja. Kynsiasioissa en osaa kyllä lainkaan auttaa, mutta onneksi muut ovat jo ehdotelleet tuota geelilakkausta. Itselläni on työnikin takia järkyttävän rumat, lyhyeksi nirhatut ja usein likaiset kynnet, mutta aina kyllä haaveilen tuollaisista naisellisista ja kauniista kynsistä.

  VastaaPoista
 4. Kynnet on panosta-listalla, ihan jo ammatinkin takia. Yleensä lakkaan itse normilakalla, mutta olen miettinyt geelilakkaukseen tai oman kynnen geelaukseen siirtymistä. Olisi kestävämmät. Häihin kuitenkin taidan turvautua ammattilaisen apuun, joten Tampereen kynsivinkit otan minäkin ilolla vastaan :)

  VastaaPoista
 5. Geelilakkaus tulee minullekin ja suosittelen sitä lämpimästi juuri liuskoittuville kynsille. Se antaa omalle kynnelle suojaa kasvaa ja vahvistua siellä alla :). En itsekään tykkää pitkistä akryylikynsistä, joten tuo on sellainen vaihtoehto, että kykenee tekemään juttuja käsillään.

  VastaaPoista
 6. Geelilakkaus kuulostaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta. Itselläni ei ole Tampreelta vinkkejä antaa, mutta Studio Feel It ainakin tekee monia kynsiin liittyviä juttuja.

  VastaaPoista
 7. Omistan itse geelilakka-paketin. Minulla on sama ongelma, että kynnet katkeilee ja liuskottuu erityisesti vielä näin talviaikaan kun on kuivaa ja kylmää. Ostin uv-lampun ja geelilakkoja ja olen tehnyt itse itselleni kynsiä, erona tässä on normaaliin lakkaukseen se että lakkaus kestää pidempään ja laittaminen kestää hiukan pidempää.

  Olen saanut sillä kasvatettua liuskoittuneita osia pois ja vahvistettua omaa kynttä. Suosittelen että testaat geelilakkausta pari kertaa etukäteen, samalla saat kasvatettua ja vahvistettua kynsiäsi. Näin ne ovat pidemmät ennen hääpäivää.

  Itse teen omat kynteni h-hetkeen asti, jolloin menen luottamaani kynsipaikkaan, joka on tosin Helsingissä.

  VastaaPoista
 8. Todella kauniita nämä kaikki kolme kuvaa! :) Mää olen kynsien kanssa vielä ihan kahden vaiheilla. Haluaisin todellakin panostaa kynsiin, mutta voi olla, että siitä joudun tinkimään. Katsotaan mimmoiseksi se budjetti muodostuu...

  VastaaPoista