Sivut

maanantai 10. helmikuuta 2014

Kaaso S:n polttarit

Bee muistelee...

Viime viikko oli aikamoinen härdelli: 5 deadlinea, 2 esitelmää, yhdet hautajaiset ja yhdet polttarit. Oikein tunteiden vuoristorataa oli koko viikko ja nyt sitä ollaan sitten pari päivää sairaslomalla flunssan vuoksi. 

Pitkäaikaisin ystäväni, 0-vuotiaasta tuntemani kaaso S menee naimisiin 1.3. ja viime viikonloppuna pidimme hänelle polttarit. Meitä on kolme kaasoa ja nähtiin todella paljon vaivaa ja aikaa näiden polttarien suunnitteluun, että siinä mielessä luojan kiitos, että ne on nyt ohi. :D Harmi, että mulla ei ole hallussa vielä yhtäkään kuvaa, mutta tässä tarinaa meidän viikonlopusta:

Aamulla S:lle tuntematon (viskillä lahjottu) komea mies pimpotti hänen ovikelloaan, antoi pakkauslistan S:n käteen, ilmotti 10min aikarajan ja kehoitti pukemaan päälle sellaisen hirvittävän vihreän haalarin. 10min jälkeen tää komea mies kaappasi S:n komeaan autoonsa ja ajoi hänet jäähallille. S on lapsuudessaan pelannut lätkää, mutta lopetti vuoden pelaamisen jälkeen, koska ainoana tyttönä joukkueessa oleminen ei ole sieltä helpoimmasta päästä. Seitsemän ystävän voimin oltiin S:ää vastassa jäähallilla kasaritoppavaatteinemme. Mulla oli päällä äidin vanha kultainen haalari ja värikäs tupsupipo. Jäähallilla puettiin S meidän miespuolisen ystävän varusteisiin ja lähetettiin se jäälle kiekkokouluun junnujen kanssa, mutta kuitenkin vasta sen jälkeen kun se oli allekirjoittanut polttarivalan, jossa S muun muassa lupaa tulevaisuudessa puhua polttareistaan kaunistelevaan sävyyn ja lupaa olla perumatta meidän hääkutsuja. Me muut mentiin katsomoon kannustamaan kolmen eri kyltin kanssa (Goal!, Best bride (on ice) ever! ja Go S!). Kentällä oli samaan aikaan noin 50 suloista muksua ja 8 valmentajaa, että vilinää oli.

Lätkän jälkeen puettiin S:lle päälle vielä huntu ja sukkanauha ja suunnattiin keskustaan kahdeksannelle ystävällemme runsaalle aamiaiselle. Aamiaisena oli muun muassa croisantteja, hedelmiä, leipää, skumppaa ja mokkakikkeleitä. Mahat täynnä käppäiltiin tankotanssistudiolle, jossa tää meidän kahdeksas ystävä piti meille tunnin. S sai tietenkin vähän lisärekvisiittaa päällensä ja samalla otettiin sulhaselle pieni huomenlahjakuva. Huippuhauskan tankotanssitunnin jälkeen pakkauduttiin kahteen autoon ja ajettiin puoli tuntia Villa Tammikkoon. Oltiin kaasojen kanssa suunniteltu morsius agilityrata ulos, mutta meidän harmiksemme ulkona satoi koko loppupäivä. Notskille suunnistamisen sijaan laitettiin siis S:lle sen vanha partiohuivi ja kompassi kaulaan ja annettii puukko käteen. S suunnisti notskilta hakemaan makkaratikut ja sytytti meille takan. Välipalaksi oli grillimakkaroita, karjalanpiirakoita, munavoita ja minttukaakaota. 

Mä petasin S:lle mun vanhat Barbie lakanat alakertaan ja sitten aloitettiin leikit. Ohjelmaan kuului muun muassa exien hyvästelyä, kuka meistä todennäköisimmin... -peliä ja myöhemmin saunan ja paljuilin jälkeen videohaastattelua ja vaimotestiä. Exät hyvästeltiin siten, että puhallettiin sydänilmapalloja täyteen, kirjoitettiin niihin aina yhden exän nimi kunnes S kertoi exästä aina jonkun tarinan ja puhkaisi pallon. Mä olin laatinut meille 9x9 nimilappua, jolloin jokaisella oli kädessään kaikkien nimilaput. Yksi kysyi kysymyksen, esim. Kuka meistä todennäköisimmin jää kotiäidiksi ja sitten äänestettiin. Eniten nimiä saanut joutui ottamaan huikkaa. Jostain syystä sain sellaisen vaikutelman, että mua pidetään aika seksuaalisena mutta samalla äidillisenä hahmona. S äänesti mua aina kun oli kyse jostain päättömästä. :D 

Ennen saunaa ja paljuilua syötiin vielä savuporokeittoa, salaattia, täytettyjä paprikoita ja kikkelin muotoon kuorrutettua porkkanakakkua. Tässä vaiheessa paikalle piti saapua "kauneudenhoitaja", mutta valitettavasti hän ei päässytkään paikalle. Saunassa oli tietenkin morsiusrituaaleja ja vaikka paljuun on mökin omistajan mukaan mahtunut maksimissaan 7hlö niin kyllä me kaikki 9hlö saatiin itsemme sinne ahdettua - minä keskellä ja muut reunoilla. Mökillä videohaastattelu ei kuitenkaan ihan onnistunut kun S ei pitänyt siitä, että sitä kuvataan ja muutenkin oli ihan herkistynyt meidän kysymyksistä koskien sulhasta ja rakkautta. Harmi, koska sama videohaastattelu toteutettiin sulhasen polttareissa ja kooste olisi julkaistu häissä. Kundit oli meihin vähän pettyneitä, mutta hei, ei ketään voida pakottaa videokuvattavaksi. Vaimotestiin kuului muun muassa solmion sidontaa ja käsitteiden tunnistamista, jonka jälkeen kaikki allekirjoitettiin S:n olevan valmis vaimoksi. Päivän lopuksi pistettiin diskovalot päälle ja pukeuduttiin diskovaatteisiin. Minä ja S jaksettiin tanssia jopa klo.06 asti.

Aamulla kaikilla oli vähän huono happi, eikä seksilelujen tuote-esittelijän saapuminen mökille saanut ketään aluksi oikein kiljumaan ilosta. Toisin kuitenkin kävi kun esittely alkoi. Kaikki olivat todella kiinnostuneita siitä, mitä kaikkia tuotteita sitä oikein on olemassa ja lopulta suurin osa tilasi tuotteita jopa yli 100 eurolla - minä mukaanlukien. Ensi viikolla pääsee varsinaisesti vasta testailemaan, mutta yhden tuotteen sain jo kotiin, nimittäin kananmunan muotoisen tuotteen, jos joku tietää mistä oikein puhun. ;) 

S tuli kaikille meille kaasoille sanomaan monta kertaa illan aikana, että kuinka polttarit ovat olleet todella onnistuneet ja ihanat. Onnellisin mielin voin sanoa, että olen täysin samaa mieltä. Voin siis huokaista helpotuksesta ja siirtyä lukemaan, mitä uudella Häät -lehdellä on tarjottavana. 

Millaiset polttarit te haluaisitte? Extremeä, kovan käden juhlimista vai mukavaa yhdessä olemista?

1 kommentti:

  1. Mikä on morsius agilityrata? Mitä siinä tehdään? Järjestän tänä kesänä polttarit ja tuo kuulostaa erilaiselta :)

    VastaaPoista