Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Helmikuun lupaus

Ida kirjoittelee

Tammikuu oli ja meni ja niin pättyi myös karkkilakko. Vitsi miten helppoa se olikaan! Yhtään kertaa ei edes tehnyt mieli karkkia. Oon niin ylpeä itsestäni! Sulhasen tiesin onnistuvan koska on urheilijana varustettu hyvällä itsekurilla, toisin kuin minä :)

Tätä hyvin alkanutta lakkoilua oli halu jatkaa. Vaihdettiin siis karkit KAIKKIIN muihin herkkuihin: pullat, kakut, keksit, sipsit, pähkinät, pannukakut jne jne. Ja tällä mennään tämä kuukausi.


Helmikuussa siis sallittua on maksimissaan kerran kahdessa viikossa syödä karkkia. No miksi kerran kahdessa viikossa? Kaaso K:n kanssa on menossa kuntoprojekti jonka aikana punnitsemme, valokuvaamme ja otamme mitat itsestämme nähdäksemme tulokset,  aina joka toinen perjantai. Käy lukemassa lisää projektista täältä.

Tänään mennään elokuviin katsomaan Mies joka antoi elokuvaa Kaaso K:n ja Pasin kanssa. Mukana ensimmäistä kertaa tänä vuonna Filmatownin karkkeja. Nam! Mutta lupaan ostaa ihan pienen pussin. ;)

Oisko ideoita mikä voisi olla maaliskuun lupaus?

Love, Ida

2 kommenttia:

 1. Hyvä Ida, go go! Tsemppiä jatkolakkoiluun! Mutta muistakaa tavalla tai toisella hemmotella itseänne kuitenkin, ettei mene ihan ensyötätäenkätätäenkätätä-meiningiksi. Itse en ole yhtään karkkilakkoihminen, koska kykenen syömään kaffen kanssa ne kaksi palaa suklaata. Suuresta sokerimäärästä saan muutenkin huonon olon, joten vähäkin riittää. Jahas, maaliskuun lupaus.. Omalle kohdalleni voisi sopia talvi-ihon hoitaminen kevätkuntoon ja alustavat valmistelut kesän rusketusta varten. Täällä kun kevät tulee hieman aikaisemmin kuin siellä koto-Suomessa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me panostetaan ruuan terveellisyyteen ja nimenomaan ajatuksena mulla on se, että en halua kieltää itseltäni kaikkia herkkuja. Käydään melko säännöllisesti esimerkiksi ravintoloissa syömässä. Heti aluksi päätin, että kuukausi karkkilakkoilua riittää koska pidän karkista paljon. Järkevämpää minulle, että kerran viikossa karkkipäivä. :)
   Mahtavaa jos pystyt jättämään karkin syönnin siihen kahteen palaan suklaata. Ihailtavaa! Mää en.

   Mahtava idea ottaa ihostahuolehtiminen tavoitteeksi. Mullakin on iho kuiva talvisin kun oon töiden puolesta paljon pihalla.

   Poista