Sivut

perjantai 24. tammikuuta 2014

STD: kiire!

Bee kirjoittaa...

Meidän ei J:n kanssa alun perin pitänyt lähettää Save the date -kortteja, mut viime viikonloppuna päätettiin kuitenkin toisin. Vaikka meidän lähipiiri tietää, että häät pidetään kesällä, ei kukaan näytä muistavan hääpäivää kuitenkaan ulkoa. Meille tuli heti mieleen pari hajamielistä ystäväämme, jotka varmasti varaisivat etelän matkansa juuri hääpäivämme kohdalle jos me ei heitä kirjallisesti muistutettaisi hääpäivästä jo ajoissa. Kiirehän tässä sitten tuleekin, sillä kutsut tulis lähettää jo helmikuussa. 

No... ei paniikkia! Kollegani on jo lupautunut ottaa meistä kuvan korttiin ja mulla on pari tuttua mielessä, joista joku vois hoitaa graafisen puolen. Vaikka kortin visuaalisuus ei tuu olemaan mikään tajunnanräjäyttävä, niin kyllä mun mielestä on kiva, että sen kortin laatii joku ammattilainen, enkä minä wordillä. 



Seepia väritys olis hyvä siinä mielessä, että en edelleenkään tiedä meidän häiden teemavärejä. Se on mun mielestä kaikista vaikein osuus näiden häiden suunnittelemisessa, että värit on todellakin hakusessa. Tää asia ei olis niin vaikeeta jos kaikki huoneet olis samanvärisiä, mutta kun eivät ole. Tuollainen kalenterinäkymä elokuusta tulee kuvan viereen meidän kortissa.




Kuva.
Tää on myös kiva visuaalisuudeltaan.


Kuva.
Mä en ole kovin kuvauksellinen ihminen. Musta otetut kuvat epäonnistuu todella usein tai sit vaan luulen olevani paremman näköinen. :D Siispä kuvat korttiin otetaan meidän naamasta alaspäin. J on mua 34cm pidempi ja siksi olis hauska ottaa sellainen kuva, jossa mä kurottaudun suukottelemaan sitä ja oon vielä jollain porrastasanteella. Saatais vähän komiikkaa siihen kutsuun samalla


Kuva.
Ostin viime viikolla Kodin1:stä 4 eurolla tuollaisen &-merkin, jota vois ehkä hyödyntää myös kuvassa. 

4 kommenttia:

  1. Tuo korokeidea on tosi hauska ja sopii teille tuolla pituuserolla!

    VastaaPoista
  2. Meillä otettiin kuvat missä halusimme olla itse vähän blurrattu ja focus päivämäärässä. Ei siis tarttenu olla kovin valokuvauksellinen! ;) '
    http://hannasusanna.blogspot.se/2013/09/save-date.html
    Fokuksella leikkimällä saa vaikka mitä hauskoja jos ei halua selkeitä piirteitä kuviin. :)

    VastaaPoista
  3. Siis ihan mieletön idea! <3
    -Sys

    VastaaPoista