Sivut

tiistai 21. tammikuuta 2014

Uudenvuodenlupaus ja morsiusdietti

Ida lupailee

Ennen joulua oli morsiusdietin sekä tavoitteen hotti morsian suhteen hieman hankalaa. Paino ei enää oikein tippunut kun en jaksanut panostaa tarpeeksi syömiseen. En syönyt niinkään väärin tai liikaa herkkuja mutta muuten vain liikaa. Paino junnasi siis paikallaan eikä tippunut yli kuukauteen ollenkaan. Omaa vikaa!


Joulolomalla kirjottelimme Kaaso K:n kanssa ahkeraan ja yhtenä teemana oli jouluherkut ja niiden välttäminen sekä urheileminen. Minulla oli se etu että käyttämämme kuntokeskus Elixia on myöskin Tampereella, jossa joulun vietin. Kaaso K:n kotikaupungissa ei Elixiaa ole. Minä panostin siis herkuttelun välttämiseen ja Elixialla käymiseen ja Kaaso K kävi mm. lenkillä ja urheili muuten minua ahkerammin.

Mää oon ollut aina huono tekemään uudenvuodenlupauksia. Myönnetään, en ole koskaan tehnyt niitä! Mutta nyt oli Pasin kanssa puhetta, että jäädään karkkilakkoon tammikuun ajaksi. Tipaton tammikuu olisi meille turha koska alkoholia nautimme kuitenin niin harvoin, karkkilakko on enemmänkin meidän juttu. Nyt seuraa paljastus: en ole koskaan ollut karkkilakossa. Aluksi kuukauden karkkilakko tuntui omalla kohdallani melko hurjalta mutta päätin tarttua haasteeseen. Karkit vaan on mun ja sulhasen herkkua, mikä sen parempaa kun iso pussi irttareita Film Townista tai Makuunista.


Nyt kun karkkilakkoa on kulunut jo kolme viikkoa ei karkkia tee edes hirveästi mieli. Ei tule sitä pakottavaa tarvetta lähteä ostamaan karkkia, nyt heti. Tammikuun loputtua jatkamme lakkoilua niin, että karkit vaihtuu kaikkiin muihin herkkuihin. Sitten karkkia saa syödä maks kerran viikossa sovittuna karkkipäivänä. Miksi kieltää elämästä kaikki herkut. :)

Tämän vuoden puolella on siis todenteolla taas jatkettu morsiusdiettiä ja sehän menee niin, että aina kahden viikonvälein Kaaso K:n kanssa on punnitus, mittaukset ja valokuvaus. Minä seuraan eniten pudotettuja kiloja koska pudotettavaa on vielä vähäsen. Mittauksissa me mitataan mittanauhalla ne tietyt vartalon kohdat, koska vaakahan ei kerro kaikkea. Valokuvat on mahtavin tapa nähdä tulokset! Tässä yksi kuva mun muutoksesta. Eka kuva on otettu syksyllä 2012 ja toinen sitten viime viikon sunnuntaina. Mun kuntokuurihan alkoi jo syksyllä 2012 ja sitten into lopahti kesän -13 herkutteluihin, joten tosissani jatkoin kera Kaaso K:n syksyllä 2013. Ja sillä tiellä ollaan.Pahoittelen erittäin kamalia aamukuvia mutta on siellä ihan pieni muutos tapahtunut käsivarsissa. Painoa eroa näillä kuvilla on reilu neljä kiloa. Hauis ei ole paljonkaan kasvanut koska urheilen enemmän aerobista kuin lihaskuntoa, mutta kyllä se tästä! :)

Love, Ida

Kuvat: täältätäältä


6 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kysyä (positiivisella mielellä), että miksi sinä olet laihiksella, kun olet noin hoikka jo valmiiksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyä aina saa. :)
   Ei mulla ole kun kolme kiloa tavoitteeseen ja sitten kiinteytystä. :) Tässä kuvassa ei näy mutta vatsasta sitä haluan pois.

   Poista
 2. Kyllä siellä näkyy ihan selkeä muutos käsivarsissa, lihas erottuu ihan eri tavalla! :)

  Itsellä kanssa morsiusdieetti meneillään (tavallinen dieetti muuttui morsiusdieetiksi kosinnan jälkeen :D), pudotettavaa vielä lähes parikymmentä(!!) kiloa, mutta onneksi tässä on aikaakin vielä yli kaksi vuotta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että jollain muullakin sama projekti. :)
   Mulla kävi ihan samoin, että todellinen kesäkunto 2014 projekti oli jo meneillään kun se muuttuikin viime syyskuussa morsiusdietiksi. Me ollaan kihloissa oltu jo yli kaksi vuotta mutta hääpäivä päätettiin silloin vasta.

   Poista