Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Kengät

Suvi tunnustaa olevansa kenkäfriikki.

KUVA: http://www.brandos.fi/perfect/lily-wht/a15304

Olen alkanut viimeinkin etsimään kenkiä hääpäiväksi. Löysinkin kengät, jotka iskivät heti. Ei yhtään sellaiset joita olin ajatellut, mutta ne vaan näyttää niille kengille, jotka voisin jalkaani hääpäivänämme laittaa.

Mutta, tuolla verkkokaupassa ei ole enää kokoani jäljellä. Laittelinkin sitten yöllä viestiä Brandosille sähköpostia ja kyselin mahtaako kokoani tulla enää lisää. Nyt vain peukut pystyyn ja toivon saavani myönteisen vastauksen.

Jos olette nähneet tallaisia jossain muualla myynnissä, niin vinkatkaahan mulle ja jos teiltä itseltänne tällaiset löytyy kaapista koossa 38, niin olen kyllä valmis ostamaan!

Aina ihanissa kengissä on vain, joko isoja tai pieniä kokoja jäljellä. Sen siitä saa kun oma koko on noin 38, kuten monilla muillakin naisilla.

Yritän nyt kuumeisesti katsella muistakin nettikaupoista kenkiä, mutta toistaiseksi mitkään eivät ole iskeneet. Ehkä alankin hullutella ja ostan pinkit kengät, jotka olisivat varmasti erilainen juttu.

2 kommenttia:

  1. Oletko laittanut FB Hääkirppikselle kyselyä? Sieltä voisi löytyä joku jo omat häätanssinsa näillä kengillä tanssinut. Kannattaisi sitä ainakin kysyä! Toivottavasti löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annika, Olen laittanut kyselyä. :) Toivon kyllä kovasti, että tällaiset löytyy! :)

      Poista