Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Töihin lompsis!

-Ida kirjoittelee-

Huhhei arki on taas palannut tähänkin taloon... Tulipas lomailtua koko joulu ihan kunnolla. Ihanaa.
Vietettiin kaksi viikkoa pois kotoa, monta asiaa ehdittiinkin tehdä sinä aikana. Joululevosta ei tosin voi sanoa olleen kyse, kaikenlaista rientoa on paljon ollut ja valvottua on tullut enemmän kun laki sallii.
Mitenkäs sitten ne hääjutut on edennyt... EI YHTÄÄN!


HUPSIS!!
Onhan tämä ollut rentouttavaa ja mukavaa olla välillä tekemättä ja suunnittelematta mitään. Aivot kyllä raksuttaa kovastikin hääasioita mutta mitään konkreettista en ole tehnyt.

Seuraavana on tarkoituksena saada tuo mun ihana kirjoituskoneeni kirjoituskuntoon, jotta voisimme alkaa kirjoittelemaan kutsuja ja pöytiin tulevia menu- ja ohjelmakortteja. Haaveena mulla on kirjoittaa jokainen kutsukin yksitellen kirjoituskoneella. Saas nähdä kuinka pitkään hermot kestää...
Huomaan muuten käyttäneeni lähes ensimmäistä kertaa muotoa "voisimme" muodon "voisin" sijaan. Kyllä, tähän hommaan sulhanenkin saa luvan osallistua. :) 


P.S. Blogi-ideoita mulla on monta, monta, monta keksittynä joulun pitkällä lomalla. Eihän tässä auta muu kuin ruveta kirjoittamaan. Eniten kädet syyhyää päästä kirjoittamaan telkkarista tulevasta häät sulhasen tapaan ohjelmasta.

Kuullaanhan siis pian!

Love, Ida

Kuvat: täältä,

2 kommenttia:

 1. Mä tykästyin kovasti kans tohon kirjoituskone-fonttiin! Tsemppiä näpyttelyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana! <3
   Kiitos sitä varmaan tarvitaan.
   Nimim. vielä autuaan tietämätön

   Poista