Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Häämessuilua ja kukkakimppuja

Bee kirjoittelee...

Käytiin eilen Helsingin Wanhassa satamassa häämessuilla J:n ja meidän ystäväpariskunnan kanssa. Olin todella positiivisesti yllättynyt messujen tarjonnasta verrattuna I love me -messujen Järjestetään häät -osastoon, joka oli niin mahdottoman pieni. Messuilla näkyi todella paljon eri sormuksia ja pajoja edustettuina sekä valokuvaajia. Myös kaikki muut tärkeät palveluntarjoajat olivat löytäneet messuille. Kundit kävi myös lyhyellä luennolla sulhasen pukeutumisesta ja saivat mielestään hyvät eväät mukaan. Esim. tiesittekö, että miehen pukeutuminen määrää aina naisen pukeutumisen, eikä toisinpäin? No, ehkä se sääntö pätee kaikilla muilla juhlilla, muttei mitenkään häissä mun mielestä. Tässä vähän mitä jäi käteen... anteeksi kuvien huonosta laadusta!

Omatyyli.fi oli mulle ihan uusi nettisivu. Luulen kyllä, että se nettikauppa on vielä kasvuvaiheessa kun ei nettisivuilla vielä ollut kovin montaa mallia ja hinnat oli mun mielestä vähän yläkanttiin. Muuten hyvä idea perustaa nettikauppa, missä on graafikoiden suunnittelemia kutsuja jne. Sinellin ständillä opin tekemään kohokuvioita eli embossamaamaan. Olin vielä ajatellut, että kutsut olis aika rustiikkiteemaisia niin ei huono idea ollenkaan tehdä kutsuja sillä tekniikalla. Tiesittekö, että apteekista saa ostettua iWhite Instantia hampaiden valkaisuun? Pakkaukseen kuuluu 10 muottia, mutta 5 riittää hyvin, eli sitähän voi käyttää 5 nyt ja 5 vaikka ennen häitä siten, että väliin jää kuitenkin se 6kk. Sen useammin ei kannata meinaa valkaista. Muottia pidetään suussa 20min, eikä aine sisällä vetyperoksidia eikä sen pitäisi vihloa (voiko olla?). Pakkaus maksaa muistaakseni 50€. Itse en tätä meinaa ostaa kun saan töissä valkaisun ilmaiseksi (jep, mä olen töissä hammaslääkäriasemalla :D), mutta kokeilkaa te muut! Kuulostaa niin hyvältä, eikä apteekki sitä testaamatta myisi. Messuoppaasta jäi vielä käteen kaikkien näytteilleasettajien tiedot. 

Orkidea on selkeästikin nyt muodissa. Tässä joko vähän vihreää tai helmiä valkoisten orkideojen kera.

Klassisen kaunis ja muhkea täysvalkoinen pyöreä kimppu.
 Tässä vielä takana toinen klassinen pyöreä kimppu ja yksi iso kukka. Onkohan dahlia? Aivan upea!

Kerrassaan todella hedelmällinen päivä ja meidän ystävät, joilla on häät toukokuussa 2015, saivat kertaheitolla hommattua messuilta mm. pitopalvelun, valokuvaajan ja löysivät upean sormuksen. Koska kaikilla muilla oli menoa, mä kävin messujen jälkeen hakemassa kaupasta pienen pussin juustonaksuja ja hääteemaisen leffan: Yhdet häät ja kolme anoppia. Ei ihan iskenyt, mutta juustonaksut upposi hyvin kun huomenna alkaa kuntokuuri. Rasvaa ei ole ihan älyttömästi poltettavana, mutta lihaksia kaipailen. Kesä-/hääkuntoon 2014 alkaa siis 16h päästä. 


Tsemppi on kova, mut näinkin voi käydä. :D

2 kommenttia:

  1. Upea tuo yksittäinen kukka! Olen ollut hieman sitä mieltä etten halua kimppua, mutta yksittäinen iso kukka voisi toimia!

    VastaaPoista
  2. Mainitsin tämän kirjoituksen ja linkitin sen omassa blogissani: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/p/morsianremontti.html?showComment=1390209716370

    VastaaPoista