Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hääauto

Kirjoittajana Ida

Hääauto oli yksi sellainen asia josta me puhuttiin heti sinä ravintola-iltana kun vanhemmillemme kerroimme häistä. Ideoita oli kaksi:

Tarpeeksi vanha ja hieno auto
Aivan upouusi ja hieno merkki-auto

Noh asiaa alettiin heti miettimään ja isälläni oli idea. Hän tuntee perheen jolla on vanha T-Ford. Ah, ihastuimme ideaan heti. Jotakin tämän tapaista siis:


Mutta sitten Pasin äiti kertoi, että hänen siskollaan on tuttava joka myös omistaa vanhan hienon auton. Asiaa hieman selviteltyämme, päädyimme Pasin tädin tuttavan autoon. Lisäksi sulhasen vanhemmat lupasivat kustantaa tämän ihanuuden, KIITOS! Hääpäivänämme auto kuskeineen huristelee Hämeenlinnasta meitä kuskaamaan.

No mutta mitenkäs tämän auton kuvan jakaminen? Uskokaa tai älkää mutta nyt tulemme ensimmäiseen, kyllä ENSIMMÄISEEN asiaan jota emme aio häistämme paljastaa. Kuvan on nähnyt ainoastaan perheemme sekä kaasot. Hihii, jännittävää.

Mutta tässä muutamia kuvia upeista Mercedes Penz:stä ja Rolls Royce:sta, jotka Jyväskylän häämessuilta bongasin. Näistä voisin ottaa kumman vain omaksi hääautoksi. Mahtaisikohan omakin hääauto olla tätä samaa tyyliä..?
Olihan siellä messuilla vanha 90-luvun limusiinikin mutta se ei ollut mun makuuni ollenkaan.
Minkälainen hääauto tai muu ratkaisu sulle tulee?
Love, Ida

3 kommenttia:

  1. Voi ei tuo T-Ford! Siloin kun olin joku vajaa parikymppinen löytyi tuttaviemme autotallista (keräilivät vanhoja autoja) sellainen kammella käynnistettävä erittäin vanha auto (olisiko Ford ollut myös). Silloin vannoin, että siitä tulee minun hääautoni. Valitettavasti emme niinkään ole yhteyksissä heihin enää ja väärässä maassakin auto olisi! :/ Upeita kaikki vanhat autot!

    VastaaPoista
  2. Mistä voi varata toi auto?

    VastaaPoista