Sivut

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Hääkakku ja iltapala


*Bee maistelee...*

Juhannuksesta on selvitty ja pari skraadua on myös naamassa muistuttamassa viikonlopun hauskuuksista. :D Ehdottomasti yksi parhaista jusseista ikinä, vaikka säät eivät aivan olleet kohdillaan. Lomaankin on enää vain 2 päivää (loma osa 1/2). Laskeskelin, että polttarit alkaa joistakin seuraavista kolmesta viikonlopuista. Jännittää aivan liikaa ja sinänsä vähän tylsä juttu on se, että ei voi lähteä mökille kun ei voi tietää minä päivänä ne polttarit on. Tai ainakaan siellä ei voi olla viikonloppuna. 

Katseltiin J:n kanssa tuossa yks päivä hääpäivän aikatauluja ja todettiin, että mitään hirveitä määriä iltapalaa ei tarvita. Henkilökuntaa ei myöskään oo paikalla enää iltapalan aikaan välttämättä, niin jotain helppoa oli keksittävä. Siitä se ajatus sitten lähti... "juustokakku". 


Kuva1

Kuva2

Kuva3


Hääkakku tuli myös valittua Kakkugalleriasta: Passion-vadelma hääkakku. Naminam!



8 kommenttia:

  1. Mahtava idea! Siihen vielä crackereitä ja muuta pientä sivuun ja nam nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän viinirypäleitä, viikunoita ja kirsikoita. ;)

      Poista
  2. Aah, ihana iltapala! Olisin niin kärppänä iltapalapöydässä, nam!

    VastaaPoista
  3. Nuo juustokakut on mahtavan näköisiä ja maistuisi ainakin minulle :) Nams!

    VastaaPoista
  4. Juustokakku on ehkä paras idea mitä olen kuullut vähään aikaan! Kiitos ideasta, tämä menee pääsee heti kaverin polttareisa pöytään! :)

    VastaaPoista
  5. Me mietittiin kanssa juustokakkua. Päädyttiin kuitenkin siihen, että hankitaan yksi juustokiekko, joka koristellaan. Lisäksi patonkia ja äitini leipomia huippuhyviä lohijuustosarvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohijuustosarvet kuulostaa aivan mielettömän hyvältä!!!!

      Poista