Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Häälahjatoiveet

Ida kirjoittaa

Hääinfoa suunniteltaessa oli aika tutustua myös erilaisiin lahjalista mahdollisuuksiin.

Tutustuimme muutamaan erilaiseen lahjaistapalvelua tarjoavaan verkkosivustoon.
Päädyimme melko helpolla vertailulla www.lahjalista.net palveluun. Sivusto on mukavan yksinkertaisen,  Arvostamme selkeyttä koska listaa tutkailee tietenkin hyvin erilaiset ihmiset. Haluamme tarjota vieraillemme mahdollisimman vaivattoman tavan päästä käsiksi toivelistaamme. Esimerkiksi www.lahjalista.fi sivustolla pitää jokaisen lahjanvarajan rekisteröityä voidakseen jatkaa, ei kiitos!

Kun osoitekenttään klikkaa osoitteen www.lahjalista.net voi heti ensimmäiseltä sivulta hakea ison ja helposti huomattavan linkin kautta tiettyä lahjalistaa. Haun voi suorittaa listan nimellä, juhlapäivämäärällä, sulhasen tai morsiamen nimellä. Lisäksi lahjalistan tekijä saa tekovaiheessa suoran linkin omaan listaansa joka on muodossa www.lahjalista.net/käyttäjänimi. Käyttäjänimen saa valita/keksiä itse. Kätevää. Ei pitkiä ja hankalia linkkejä hääinfoon ,jonka ainakin me halusimme ehdottomasti pitää mahdollisimman lyhyenä ja pelkistettynä. Naputtelimme sitten tämän linkin muotoa www.lahjalista.net/käyttäjänimi suoraan hääinfoon. Vieraamme eivät tarvitse palveluun edes salasanaa. Toki listanlaatija saa valita salaako listan salasanalla vai jättääkö sen tekemättä.

Lahjalistamme oli muutaman viikon ajan kesken ja muutamia lahjatoiveita vielä harkitsimme. Kuitenkin eilen laittaessani kutsut postiin kävin samalla päivittelemässä loput toiveet listalle. Olen tässä muutaman kuukauden aikana laittanut ylös asioita joita haluaisin yhteiseen kotiimme.
Kaikki tuotteet katsoimme yhdessä netistä ja päätimme toivomiemme astioiden koot. Olemme vast'ikään hankkinut uuden valkoisen Teema-astiaston. Nyt täydentäisimme sitä mielellämme Taika -sarjan mustavalkoisilla astioilla. Niitä voi kivasti käyttää yhdessä.

Toivelistallamme on tähän mennessä:

Häämatkakassa


Iittalan Taika astiasarja mustanaIittalan valkoiseen Teema-sarjaan muutamia täydennyksiä jo oleviin


Iittalan Aalto maljakoitaMarimekon tasaraita trikoiset pussilakansetit mustavalkoisena


Sulhasella on kotiläksynä miettiä mitä haluaisi listaan. Itse lisäsin eilen kutsujen lähdettyä postiin, sinne vielä muunmuassa nämä:

Marimekon valkoharmaita pyyhkeitä


Iittalan Festivo kynttiläjalat


Iittalan vitriini-rasioita kirkkaana ja valkoisella pohjalla
 

Marimekon Oiva-teekaadin
 
 Love, Ida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti