Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Saanko esitellä, kutsumme - DIY

Ida paljastaa kutsunsa:

Nyt kun ihan muutamaa kutsuttavaa vierasta vaille kaikki ovat saaneet kutsut, voimme mekin julkaista ne teille ihanille lukijoille.
Ennen kutsujen tekemisessä vauhtiin pääsemistä, piti vanhaan kirjoituskoneeseeni hankkia uusi muste. Löysimme musteen etsinnän jälkeen Stables:lta 12 euron hintaan. Edullinen panostus, koska kirjoituskoneella tulemme kirjoittamaan lisäksi esimerkiksi hääohjelma- ja menukortit ja paljon muuta.Kutsut valmistin ja suunnittelin minä. Sulhanen sanoi lähes kaiken muun suunnittelun lisäksi tähänkin asiaan, että luottaa minun suunnittelevan hyvin. Jossain vaiheessa suunnitteluprojektia tuli sellainen tunne, että ei nämä olekaan niin kivat kuin kuvittelin. Sitten valmistui ensimmäinen mallikappale ja sekään ei tuntunut hyvälle. Koska mulla oli jo suuri halu saada kutsut nopeasti postiin, oli mun vaan "tyydyttävä" tähän. Olinhan hankkinut jo kaikki materiaalitkin...
Ei yhtään kiva tunne. En halua tyytyä.


VINKKI: Jos askartelet kortit tai muita hääjuttuja itse, kerää purkkiin tai pussiin kaikki roskat heti. Laittamalla kaikki pienet teipinpätkät jne. suoraan roskiin, ei niitä löydy lattialta ja joka paikasta.


Kun ensimmäiset ihan oikeat kutsut sitten valmistuivat, näyttivät ne musta jo tosi hyvälle. Kaikki materiaalit olivat viimeisen päälle mietitty ja ainakin yritetty kiinnittää tarkkaan ja suoraan.
Tässä ne ovat:Tilasimme valokuvia eli kutsuosaa varmuuden vuoksi melkein kymmenen ylimääräistä. Olimmepa silloin viisaat, koska meille jäi lopulta vain yksi kuva itselle ylimääräiseksi. Kutsuttavia tuli loppuvaiheessa vielä lisää useampi ja kutsuja lähetimme lopulta 48 ihan alkuperäisen 36:n sijasta.


Näihin kuviin:

Love, Ida

15 kommenttia:

 1. Vau, onpa hienot kutsut! Yhdet mun lempparit tähän mennessä täällä blogimaailmassa, kannatti panostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jayja! On ihana saada hyvää palautetta jostain mitä on pitkään suunnitellut.
   Oon hyvin ylpeä kutsuista, koska olen ainakin ne täysin itse tehnyt! Tosin ideaoitahan olen netistä ottanut ja muokannut niistä omanlaiseni. :)

   Poista
 2. Onpa kauniit kutsut, kyllä kannatti panostaa! Hyvä Ida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella!
   Ainakin omaa ajatustyötä ja aikaa niihin kului. :)

   Poista
 3. Todella nätit kutsut! :) Saat olla ylpeä tuotoksestasi. ;)

  VastaaPoista
 4. Hienot kutsut! Kirjoituskoneella tulee kyllä kivan näköistä tekstiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi fontti on ihan mun suosikki. Menee jopa kaunon edelle. :)

   Poista
 5. Ihanat kutsut. Pitsiä ja vanhan kirjoituskoneen fontti, ehdottomasti rakkautta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulle oli erityisen tärkeää, että olen oikeasti kirjoittanut tekstin itse kirjoituskoneella, eikä niin että fontti on word:sta tulostettu!

   Voisin tehdä postauksen missä esittelen vähän tarkemmin tekotapoja, välineitä ja materiaaleja. :)

   Poista
 6. Ihanat! On siinä ollut hommaa noita kirjoituskoneella naputella, mutta ehdottomasti vaivan arvoisia! Ja tuo teidän valokuvakin on niin mahtava <3

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista