Sivut

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Amerikan tuliaisia morsiamelle

*Ida intoilee*

Tiistaina koitti se paljon odotettu päivä, sulhaseni oli matkalla kotiin Jyväskylään. Laittaiduin innoissani hyvissä ajoin kuin ensitreffeille lähtien. Pitäähän sitä näyttää kauniille kun on toista niin odottanut kolme viikkoa.
Juna-asemalla oli ihana tavata, Pasi oli kovasti ruskettunut ja näytti hyvälle uudessa lippiksessään. Suuntasimme lempiravintolaani, Matkakeskuksessa sijaitsevaan Shalimariin. Olin ostanut jääkaapin täyteen hyviä iltapalatarvikkeita, sekä Pasille muutaman hyvän oluen. Ihanaa.

Pasi oli matkan aikana moneen kertaan viestitellyt ettei malta odottaa tiistaita kun saa antaa tuliaiset. Olin minäkin siis aika innoissani niistä. Sain monta ihanaa tuliaista mutta yksi oli ylitse kaikkien muiden.


Nämä valkoiset Conversen All Starit saivat upeudellaan mut aivan sanattomaksi. Toisen kengän ulkoreunaa koristaa Pasin kuva sekä meidän hääpäivämäärämme ja toisessa olen minä samaisen 06.09.2014 päivämäärän kanssa. Ensimmäisenä ajatuksena mulla oli, että vaihdan hääiltana 12 senttimetrin korot näihin. Noh, eihän se onnistu pitkän pukuni kanssa. Samaa muuten ystäväni ehdottelivat mulle Facebookissa. :)
Otan siis kengät heti käyttöön kun olen hankkinut niihin jonkinlaisen kangassuoja-aineen. Otan nämä sitten hääpäivänä mukaan kuvauksiin tietenkin!
Pasi on kyllä aina ollut hyvä ostamaan lahjoja, lahjat ovat aina kekseliäitä ja aivan oman makuni mukaisia. Mutta nämä olivat jotenkin vailla vertaansa! <3

Mitäs sanotte, eikö olekin upeat?

Love, Ida

4 kommenttia:

 1. Todella upeat! Hieno lahja ja kyllähän nuo täytyy saada mukaan hääkuvauksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! En vaan malta olla käyttämättä niitä. Menisivät aivan hukkaan kaapin perällä.
   Käytettäväksihän ne on tarkotettu! :)

   Poista
 2. Wau, harvinaisen hyvä mielikuvitus hänellä! Tulis kyllä ihan tippalinssiin noin ajatelluista tuliaisista :) Älä vaan sotke ja kuluta liikaa ennen kuvauksia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin siis todella aivan sanattomaksi näiden upeudesta! <3

   Äh, en nyt tiedä mitä teen.. kun haluisin ne nyt heti käyttöön, koska en malta odottaa. Mutta haluaisin ne myös kuvauksiin. Olisko se paha jos ne näkyisivät vähän jo teillä tallatun näköisinä sieltä valkoisen helman alta.?

   Poista