Sivut

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Miksi blogihiljaisuus?

Ida kirjoittelee:

Mää oon ollut totaalisessa blogihiljaisuudessa nyt pari viikkoa.
Voisi oikeastaan sanoa, että mulla on kaikki palanut vähän säästöliekillä. Mutta miksi?

Sulhanen on ollut nyt lähes kaksi viikkoa Jenkeissä ja muhun on iskenyt pienoinen masennus. Olisin halunnut mukaan reissuun sanoin kuvaamattoman paljon, koska olen seurannut Amerikan menoa (lue julkkisten elämää) monen vuoden ajan hyvin tarkkaan. Sulhasen kolmen viikon reissun ajoittuminen hääjärjestelyiden vilkkaaseen hetkeen on tuntunut musta ikävälle. Ikävä on ollut kova ja oikein mikään ei ole huvittanut. En ole urheillut ollenkaan enkä oikein nähnyt ketään kavereitakaan.

Hääjuttuihin tämä masennus ei ole kuitenkaan iskenyt. Olen kotona yksin ollessani tehnyt iltamyöhään kutsuja ja muuta. Kutsut on nyt lähes kaikki kuorissa osoitteineen merkkeineen. Tänään sujautan ne postiin. Ihanaa!!
Eilen shoppailin IKEA:ssa aika paljon kaikkea. Aloitin heti innolla tekemään jo aiemmin täällä suunnittelemiani tuolihuppuja. Nyt on 28 tuolihuppua lähes valmiit. Melko nopeaa ja helppoa. :)

Seuraavia postauksia:

Kutsut
DIY - Paikkakortti
DIY - Tuolihuput
Tarrat omilla nimillä
DIY - Tekstitaulut
Kanttori ja Pappi

Lyhyestä virsi kaunis tällä kertää, ensi kertaan! :)

Love, Ida

2 kommenttia:

 1. Näin ihana keli, niin muista käydä vähintään jäätelöherkuttelulla ulkona! Ja Tamperekin on täynnä elämää tänä viikonloppuna :) Hyvä tietysti rauhoittua välillä, mutta älä täysin masennu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, en ole täysin masentunut! Tampereella on ollut niin paljon tekemistä, että vasta yöllä sängyssä on pystynyt levähtää. :)

   Sehän tässä onkin ollut kummallisinta kun mieli on ollut virkeä valoisuuden ja ihanien ilmojen puolesta mutta mieli muuten maassa. Onneksi tämä maanantaina alkanut viikko on kirkastanut mielen ja nyt on taas parempi olla. :)

   Poista