Sivut

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Servetit

Kattausta miettii: Ida

Keväällä innostuin Smash Bookkaamisesta ja kokeilin heti rohkeasti kirjan itse tuunaamista (mikä siinä muuten on etten pidä 'tuunaamis' -sanasta ollenkaan). Revin vanhoista romaaneista noin joka toisen sivun irti ja sitten maalailin kirjat ja koristelin jne jne. Ei siitä sen enempää. :)
Tästä puuhasta mulle jäi kasa ihanasti kellastuneita kirjojen sivuja, jotka tietenkin säästin myöhempää käyttöä varten. Olen niitä lasipurkissa olohuoneen lipaston päällä monesti katsellut ja ajatellut, että vielä mää niistä jotain kivaa keksin.

Ja nyt mää keksin!Kyllä, niistä tulee servetin pitimet. Leikkasin seitsemän rivin levyisen kaistaleen Fiskarsin kuviosaksilla (tämä kuvio on muuten paras kuviosaksista) jonka sitten kiinnitin päästä kaksipuoleisella askarteluteipillä. Helppoa!
Lopputuloksesta tuli mielestäni erittäin kaunis.


Mun häiden kattauksesta tulee valkoinen ripauksella hopeaa. Tässä kaksi hankkimaani servettivaihtoehtoa. Itse pidämme sulhaseni kanssa oikeanpuoleisesta Finlaysonin vaihtoehdosta enemmän. Mitä mieltä olette?

Love, Ida

9 kommenttia:

 1. Ihana idea ja varmasti toimii häissä. Jostain romanttisesta kirjasta vaan sivuja. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea! :) Itse pidän tuosta vasemman puoleisesta servetistä enemmän.

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Itsekin pidän vasemmanpuoleisesta enemmän, siinä kummallekin (servetille ja pitimelle) oma tilansa:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana idea!! Katsastapa Ida Jukka Rintalan suunnittelema Aika-lautasliina hopealla kuviolla myös :) Kun pidikkeessä on paljon tekstiä,saisi servetin kuvio olla ehkä aika rauhallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs Julia katsoa se!
   Jännä juttu miten mielipiteet vaihtelee, mun mielestäni oikean puoleinen on parempi kun jotenkin se servetti on rauhallisempi. Siinä on vähemmän kontrastia kun servetissä jossa on vähemmän kuvioo.

   Poista
  2. Vaikka toisessa servetissä on vähemmän kuvioo on sen värien vaihtelu suurempi ja siksi mielestäni sekavampi pidikkeen kanssa... :)

   Poista
  3. Upeat noi Rintalan servetit! Pitääpä palata siis miettimään muita vaihtoehtoja.

   Poista
 5. Julia vei jo sanat suustani, itsekin käyttäisin enemmin jotain yksinkertaisempaa tai kokonaan kuvionta servettiä. Nyt ne vähän meinaa kilpailla huomiosta keskenään :)

  VastaaPoista
 6. Oi, onpa kiva idea. Löysin tänne tuosta uudemmasta blogitekstistä. Samalla idealla voisi tehdä serviettirenkaat vaikka yksivärisestä paperista. Tuntuu, että tässä pari kuukautta ennen häitä löydän vaikka kuinka kaikkia uusia houkuttelevia ideoita.

  VastaaPoista