Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Morsiusdietti

Häälookistaan unelmoi Ida

Railakkaan kesän 2013 jälkeen päätettiin Kaaso K:n kanssa jatkaa viime keväistä kuntoprojektia. Mulla oli tavoitteena pudottaa seitsemän kiloa jouluun mennessä.

Ohjelmaan kuului:
- terveellinen ruokavalio
- Elixiaa mahdollisimman paljon (tavoite 3-4 kertaa viikossa)
- herkkupäivä kerran viikossa
- yhteinen punnituspäivä kahden viikon välein

Alkuun otettiin ne kamalat ennen-kuvat ja mitat.
Todella hyvänä motivaattorina toimii ennalta päätetty punnituspäivä, johon haluaa saada tuloksia (motivaattori nro. 1). Ei tule poikettua ohjelmasta kun tietää, että silloin "on oltava" tietty lukema puntarissa.


Paino lähti mahtavasti tippumaan. Positiiviset tulokset motivoi jatkamaan samalla radalla (motivaattori nro. 2). Itsevarmuus siitä, että toimii oikein kasvaa ja samalla itsevarmuus itseään kohtaan kasvaa. Karkkipäivät alkoivat jäämään pois, mun ei enää edes tehnyt mieli syödä herkkuja kun oli niin kova tsemppi päällä.

Sitten yhdeksän vuotispäivänämme syyskuun neljäntenä tuli ne ihanat hääuutiset. Unelmat joulukunnosta 2013 vaihtui upea morsian 2014 -projektiin, tai niinkuin itse sitä nimitin: hotein morsian ikinä. Hehee, toivossa on hyvä elää. :)
Unelma siitä hoikasta ja hyväkuntoisesta vartalosta joka näyttää HYVÄLTÄ hääpuvussa ja valokuvissa (motivaattori nro. 3). Projekti muuttui siis kertaheitolla pelkästä painonpudottamisesta ja hyväkuntoisuudesta johonkin suurempaan.


Tällä hetkellä painoa on tippunut tasan neljä kiloa ja vielä olisi jäljellä 3 ylimääräistä kiloa vyötäröllä. Tavoitetta olen nostanut joulusta vuodenvaihteeseen. Meillä on ollut nyt joka viikonloppu vieraita ja häppeninkiä ja painon vaihtelut on ollut suuret. Onneksi pitämäni kirjanpito kuitenkin osoittaa sen, että paino ei ole noussut. Muutaman päivän panostuksella paino on jälleen alimmillaan.Tästä puhelimeen lataamastani sovelluksesta on huippuhyvä seurata kehittymistä. Pyrin astumaan vaa'alle päivittäin ja merkkaamaan lukeman ohjelmaan (motivaattori nro. 4). Keltaiset pallurat ovat merkkaamiani painolukemia. Sininen jana kuvaa ohjelman laskemaa Trend -lukemaa, eli suuntaa jolla pääsen haluamaani tavoitepäivämäärään mennessä. Viimeistä paria viikkoa lukuunottamatta oon ollut tosi tyytyväinen kuinka paino on kulkenut kokoajan tavoitejanan rinnalla, välillä vähän ali ja yli. Ylöspäin osoittavat piikit janalla kertovat siis siitä, että on tullut syötyä jotain ylimääräistä.

Kuten kuvasta näkyy nyt olisi jälleen syytä ottaa itseään niskasta kiinni ja jatkaa lipsumisien jälkeen. Ei, oikeastaan en kutsuisi tätä lipsumiseksi koska olen antanut itselleni luvan herkutella vieraiden kanssa. Mun on tosi helppo olla tiukkana omassa arjessa kotona ollessani, vieraat ja kyläilyt on mun heikkous.Nyt taas uudella puhdilla ja reeni-innolla eteenpäin.

Love, Ida

Kuvat: täältä täältä täältä

4 kommenttia:

 1. Siusta tulee kyl niin hottis morsian! ♡ Kun mahdollisesti päästään lähipäivinä sinne inbodyyn, niin sit tsempataan taas uudella innolla ja sovitaan tarkat punnituspäivät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas!
   Päästään, torstaina ajateltiin ennen töitä, kasin aikaan?
   Ja joo siitä niin uus tsemppi päälle!

   Poista
  2. Mahtavaa, se passaa! :)

   Poista
  3. Sulho sen vielä varmistelee niin sit saadaan lisätietoa kehonkoostumuksestamme. :)

   Poista