Sivut

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Synkkyyttä

Pitkästä aikaa tämänkin blogin puolella!
Ei ole ollut mitään kuvattavaa tai kivaa kirjoitettavaa, kun viimeinen kuukausi on mennyt vain käytännön asioita järjestellessä. Netti asennetaan tänään, sähkösopimukset on tehty, ja huonominä vakuutusasiat on vielä päivittämättä. Miten ei vaan kerkee?
On ollut kaikkea tosi inhottavaa asiaa hoidettavana, muun muassa joutunut laittamaan laskuja perintään perintätoimiston kautta. En uskonut että niin joutuisi tekemään :( Tämä ei parantanut mun synkkää syksyfiilistä yhtään.

Myöskin tämä uusi myymälä on vielä ihan kaaosta, ainakin heti tästä tiskin takaa eteenpäin. Takaa eteenpäin - olipa selkeästi taas sanottu.. Siis takatilat ja varasto - kaaos.
Myymälän puoli on silleen suht ok, mutta vielä aion noita hyllyjä tänään heitellä vähän eri järjestykseen. Lupaan piakkoin kuviakin ottaa!

No, onneksi voin ammentaa tästä synkkyydestä, sillä työn alla on muun muassa Halloween-bileet! Teen koristeluja, kokkailuja ja snacks-buffaa näihin pippaloihin.


Niiden tekemisestä juttua varmaankin tuolla toisen blogin puolella. Liittykää muuten sinnekin lukijaksi, yritän pitää häähommat tämän blogin puolella, toinen blogi on sitten yleisempää mun lifestyleä,arkisia ja vähemmän arkisia juttuja.
Siellä alkaa kohta jäätävä jouluttaminen <3 
ja sitten on sisustamista shoppailua kokkailua juhlimista - you know. Kaikkea elämän mukavia juttuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti