Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Bloggaajia hakusessa!

Moikka kaikille!
SomethingOld-hääblogissa on rakenteilla suuri muutos. Mikäli vain löydän yhteistyökumppanit sen toteuttamiseen, luulen että tästä voisi tulla ihan mahtava juttu!

Bloggaajia haetaan!

Oletko järjestelemässä häitä? Onko oman hääblogin perustaminen pyörinyt mielessä, mutta syystä tai toisesta jäänyt toteuttamatta? Moni varmasti ajattelee, että riittääkö sitä juttua sitten lopulta, ehdinkö ja jaksanko sitoutua kirjoittelemaan, ja löytäisivätkö lukijatkaan juttujani. Tässä olisi nyt helppo tapa aloittaa! Haemme 3-5 hääbloggaajaa, jotka ottaisivat haltuunsa SomethingOld Hääblogin. 

Meillä on täällä jonkinlainen lukijakunta jo kerrytetty, ja kävijöitä on sitäkin huomattavasti enemmän päivittäin. Postauspaine on jaetusti paljon pienempi kuin yksin bloggaavalla, jokainen voisi kirjoitella vaikkapa kerran viikossa, ihan fiiliksen mukaan. Voit valita mitä osa-alueita omista häistäsi haluat jakaa lukijoiden kanssa. Lukijamme pääsisivät siis kootusti samalta saitilta seuraamaan useamman morsiamen (tai sulhasen,kaason,tai vaikka anopin - tämä olisi mahtavaa!) hääsuunnittelua. 


Itsekin kirjoittelisin tietysti välillä jotain, ja voisin kommentoida pinnalla olevia aiheita suunnittelijan näkökulmasta, mutta pääpaino olisi niissä teidän ihanissa jutuissa.

Kuka haluaisi olla mukana?

Lähetä sähköpostia julia@somethingold.fi
Mitään vaatimuksia ei ole, kunhan on ne omat häät pikkuhiljaa tai kovaa vauhtia suunnitteilla, ja olet valmis silloin tällöin suunnittelun etenemisestä kertomaan. Tottakai jotain valokuviakin jakamaan. Parasta olisi kun saataisi kasaan bloggaajaporukka, jossa mukana mahdollisimman eri tyylisiä häitä, eri puolilla Suomea. 

Bloggaaminen on mahtava hauska harrastus. Eikä minua haittaa,vaikka sinulla olisi omakin blogi, mutta tietysti sisällöllisesti joutuisit tasapainottelemaan näiden kahden välillä.

Kiitän mukaan lähtijöitä. Tiimille luvassa hyvät "henkilökuntaedut" tuotteisiin ja palveluihin, mitä SomethingOld tarjoaa :)

Miettikää kuinka mahtavaa on, jos vuosien päästä blogi on kerryttänyt jo kymmenien hääparien tarinoita ja ideoita <3 Tämä blogi ei kuole pois, eikä hiljene, vaan elämä jatkuu taas seuraavina vuosina uusien hääparien muodossa.

1 kommentti: