Sivut

maanantai 21. lokakuuta 2013

Esittelyssä; Uudet Bloggaajat

Tästä se sitten lähtee!

Astun itse sivuun ja päästän tästä lähtien ääneen 
5 uutta kirjoittajaa, 5 erilaiset hääsuunitelmat vuodelle 2014

Tästä tulee jotain aivan mahtavaa!

Ida

25-vuotias syksyn 2014 DIY-morsian. Olemme tamperelainen tällä hetkellä Jyväskylässä asustava pariskunta, joka astuu avioon Tampereen Tuomiokirkossa 10 yhdessä vietetyn vuoden jälkeen. Hääteemana on valkoinen ja pitsi, vahvasti näkyy myös Do It Yourself-ajattelu ja siksi siis paljon DIY-ideoita ja toteuttamista. Tällä hetkellä menossa on morsiuspuvun metsästys.


Bee

25-vuotias espoolainen opiskelija/osa-aikatyöntekijä sanoo elokuussa 2014 "tahdon" sulholle, jonka kanssa seurusteluvuosia on ehtinyt kertyä lähemmäs 8. Häitä vietetään kartanomaisemissa noin 70 hengen voimin. Teemassa yhdistyvät näillä näkymin klassinen sekä hippu vintagea. Tämä morsian ei ole niinkään DIY henkinen, mutta järjestelmällinen ja pursuaa ideoita.


Nina

23-vuotias tamperelainen opiskelija. Kihlauduimme viime juhannuksena, josta alkoi lokakuussa 2014 vietettävien syyshäiden suunnittelu. Häiden aikaan olemme seurustelleet reilut 3 vuotta. Häitämme juhlitaan Tampereelle ja meidät vihitään upeassa Aleksanterin kirkossa. Hääteemaan ammennan inspiraatiota syksystä ja syksyn upeasta väriloistosta.


Kristiina

Olen vähän yli viisikymppinen kolmen tyttären äiti ja yhden pojan isoäiti, jonka omista häistä on aikaa yli 31 vuotta. Blogiin kirjoitankin siis morsiamen, joka on nuorimmaiseni, äitinä sekä tulevana anoppina. Morsian ja sulhanen ovat kihlautuneet syyskuun alussa. Hääpäivästä pari päätti lähes saman tien kihlauduttuaan. Mutta miettiä piti myös, missä maassa häät vietetään – sulhanen on nimittäin britti, kotoisin Pohjois-Irlannista. Muutama päivä asiaa kuumeisesti mietittiin ja punnittiin ja lopulta päästiin ratkaisuun – häät pidetään Suomessa, Helsingissä, 26. heinäkuuta 2014.
Hääjärjestelyissä tarvitaan paljon apua, sillä hääpari itse asustaa Lontoossa.


Suvi

22-vuotias Jyväskyläläinen. Naimisiin olemme menossa kesäkuussa 2014 pienellä paikkakunnalla, josta olemme molemmat alkujamme kotoisin. Yhteisiä vuosia minulla ja miehekkeelläni on häiden aikaan 7 ja risat. Mukana juhlinnassa on myös jo esikoisemme. Suunnittelen vaaleanpuna/fuksia/minttu rentoja kesähäitä. Teemavärien lisäksi muu juhlan teema on yhä mietinnässä.

Pink And Turquoise Wedding Theme Ideas

Julia

Varmasti tulen olemaan mukana antamassa ideoita ja keksimässä ongelmiin ratkaisuja hääsuunnittelijan ominaisuudessa. Eli kokonaan en kuviosta poistu! Ensi kesälle on suunnitteilla minullakin parit häät, joten niistäkin varmasti sneak-peakia luvassa.

Eli ideoita riittää, liittykää mukaan seuraamaan!
Olemme blogilistalla, Bloglovinissa sekä Blogger-lukulistalla.

3 kommenttia:

  1. Oi, onpas hyvän oloinen poppoo! =)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Innolla jään odottelemaan heidän postauksiaan :)

    VastaaPoista
  3. Hihii, ihana värivalinta Suvilla. Aika tutulta vaikuttaa ;). Hauska päästä lukemaan useamman kirjoittajan hääfiiliksiä!

    VastaaPoista