Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Väriteema; Keväinen vihreä


Keväthäät - orastava vaalea vihreä ja herkkä valkoinen, luonnon värit, valoisuus.. kun Suomessa saisi jonkun takuun että toukokuussa on aurinkoista ja puissa kissansilmut, olisi keväthäät varmaan suositumpia :) Tosielämässähän toukohäissä voi sataa lunta tai palaa naama auringossa.. tuohan se järjestelyihin oman jännityksensä!
Upea rannekoru ja laukku <3


Hääsuunnittelijan neuvo; valokuvassa pyydä kaasoja jättämään aurinkolasit kotiin ;) ellei tietysti niiden pitämiseen ole jotain syytä tai huumorimielessä laitatte kaikki sellaiset päähän..


Kaunis koristepuu paikkakorteille, tervehdyksille tai sukupuuksi. Meilläkin näitä vuokrattavissa ja tilattavissa omaksi.Tämä postaus tulee ajastettuna, sillä vietän pienen pientä hiihtolomaa 24.-26.2. :)
Myymälä on siis poikkeuksellisesti suljettuna ti 26.2. mutta keskiviikkona taas ovet auki ja nettikauppatoimitukset lähtee nyt yhden päivän myöhemmin liikkeelle.. 

Keskityn nyt päivän pari minun miehiini, joista varsinkin tuo pieni ja karvainen mielellään lähtee hiihtoloman kunniaksi vähän mökille lumitöihin ja riehumaan hangessa :) 
Toivottavasti aurinko paistaa!

1 kommentti: