Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

This week


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Vaikka puolessa välissähän se jo alkaa olla :)

Eilen oli kyllä paljon kaivattu ja tarpeeseen tullut vapaapäivä, sillä viime viikonloput on menneet messuilla ja avajaisissa, joten viime vapaapäivästä alkoi olla jo liian pitkä aika. Olin ajatellut kotona jopa tehdä jotain, siivoilla kokkailla tai mitä tahansa, mutta päivä meni melkeinpä makoillessa. Lepuuttelin kipeää selkää ja polvia, jotka ei ole messuilla seisomisesta vieläkään toipuneet - iänikuinen jalkapallovamma vuosien takaa jaksaa yhä edelleen nostaa päätään raistuksesta!

No, tänään oli hyvä aloittaa työviikko hiukan virkeämpänä taas. Postitettavaakin oli paljon, ja olen tehnyt tuosta sateenvarjojen pakkaamisesta kyllä taidetta! :D Pyydän jo etukäteen anteeksi saapuvia taideteoksia. Mutta eikös se ole pääasia että tavara pääsee ehjänä perille.

Kevättä kohti on ihania suunnitelmia, kuvaussessioita, tapahtumia ja sun muuta kivaa tulossa. Mutta vielä hetki elellään tätä ydintalvea. Olisiko teillä jotain juttuvinkkejä tai ideoita mulle, mistä te tulevat morsiot kaipailisitte tietoa tässä ennen kevättä ja toivoisitte tekstejä?

Antakaa ideoita, voin selvitellä palveluntarjoajia tai esitellä tuotteita tai tehdä vaan inspis-postauksia. Inspiroikaa te nyt vaan ensin mua - mistä toivoisit juttua? :)


1 kommentti: