Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Tältä meillä oikeasti näyttää

Törmäsin tänään Facebookissa AIVAN MAHTAVAAN uuteen ryhmään nimeltä Tältä meillä oikeasti näyttää.


Tällä sivulla lasketaan rimaa, jonka sisustuslehdet ja paniikkisiivous ennen vieraita ovat nostaneet maailmanennätyskorkeuteen. Pudota kulissit ja tunnusta: Tältä meillä oikeasti näyttää!

Ja ihmiset saa postata kuvia rohkeasti sensuroimattomia kuvia oikeasta elämästä. Yhtään väheksymättä kaikkia ihania mahtavia sisustus- ja lifestyle-blogeja itsekin välillä kaipaisin rehellisempää arjen kuvausta, jossa kämppä ei näytä Madonnan backstagelta ja ne eksoottiset herkutkin palaa pohjaan - tai vielä parempaa - korvataan välillä ihan vaan hakemalla mustaamakkaraa Citymarketin tiskistä kun ei jaksa kokata lainkaan itse! Arki on välillä arkea ja välillä ei jaksa, ja rohkea sekä onnellisempi on se joka sen myöntää eikä lakaise maton alle :)

En jaa kuviani tässä ryhmässä, vaan teidän kanssanne SomethingOld-myymälän takahuoneen realismin.  En ole ihan totta EHTINYT tehdä takahuoneelle yhtään mitään sitten muuton, sillä kaikki aika menee myymälän puolta laittaessa (sekin on vielä ihan kesken!), koneella tehdessä tilauksia, hoitaen sosiaalista mediaa, päivittäen nettikauppaa, kirjanpidon parissa tai yhteistyökuvioita hoitaen.

Mitäköhän näille laatikkovuorille pitäisi tehdä? Tahdon kuitenkin oman nettikauppani tilauksia postittaa ekologisesti eli kierrättää pakkausmateriaaleja, mutta kai nämä voisi vähän nätimmin järjestää
Tähän on tulossa neuvottelutila
Varastotila josta uupuu yhä varastohyllyt
Tähän piti tulla työskentelytila tietokoneineen ja tulostimineen. Hiukan vielä vaiheessa.

Kuinka moni teistä uskaltaisi päästää jonkun nappaamaan kuvan kodistanne totisessa luonnon tilassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti