Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Häämessuosasto ja mahtava viikonloppu!


No olipa kyllä rankka viikonloppu! Messuilu on ihanaa, mutta tosi raskasta :) Se valtava tavaramäärä ja roudaus, koko päivä jaloillaan, ja tietysti se ennakkovalmistelukin. 
Mutta onhan se sen arvoista. Parasta on kun saa jutella ihmisten kanssa, sekä juhlijoiden että ammattilaisten! 


Mulla oli messuilla karkkibuffet ja esillä lähinnä koruja ja kenkiä. Ei siihen pieneen osastoon mahtunut mitenkään kaikkea! :)


Koristepuuni sai paljon ihailua,ja harkitsenkin nyt vakavasti näiden hankkimista useampia (nyt mulla on kaksi) ja vuokraamista.. 


Karkkilusikat sydämen muotoisina.Näitä saa nettikaupasta Love beyond Measure - mittalusikkasarjana. Nämä kaksi isointa sopii karkkibuffaan hyvin, ja 3 pienintä voi sitten säilyttää häiden jälkeiseen keittiöelämään!
Mustat timanttikengät oli yksi osaston ihailluimpia (?) tuotteita! Messutarjouksena 60€

Laitan messufiiliksissä ja ensi viikonlopun virallisten myymälän avajaisten kunniaksi messutarjoukset myös nettikauppaan huomenna - tarjoukset voimassa vain ensi viikon! Muun muassa Westerleighin kenkiä ja koruja tarjouksessa myös. Malttakaa huomiseen ja käykää katsomassa www.somethingold.fi


Mahtavia uusia yhteistyökuvioitakin on luvassa, varsinkin hääsuunnittelusaralla, mutta niistä ehkä lisää keväämmällä. Paljon tuli minulle töitä toimeksiantoja ja selviteltävää - moni morsian metsästi jotain ehdotonta ja tiettyä - ja minähän yrityslupaukseni puitteissa olen luvannut kaiken etsiä ja selvittää. Hakusessa muun muassa tietty kakkukoriste, koristekristallikruunut, tietyn väriset karkkipussit ja somisteita navy blue&gold-teemaisiin häihin.. Mutta ensin yhdet kunnon yöunet!


1 kommentti: