Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Angry Birds!!

Älkää pelästykö otsikkoa, en ole esittelemässä AB-teemaisia häitä! :D Tänään saapui "suurehko" säkki lasten juhlatavaraa, muun muassa AngryBirds-tikkufoliopalloja.
Vaikka häät onkin juhla, johon paljolti keskitytään, halusin yhtä lailla tarjota tuotteita lasten pippaloihin. Ja miksei häihinkin voisi lasten pöytää kattaa teemalla joka varmasti miellyttäisi jokaista juhlijaa? ;)


Mulle lasten juhlat on tärkeitä. Meillä vietettiin lapsena aina kunnon synttärikemuja; naamiaisia, teemajuhlia ja oli aina monenmoisia kilpailuja ja ohjelmaa. Meidän iskä ei myönnä sitä, mutta se tykkäs kehitellä kaikkia kilpailuja - kuka pystyy kaivamaan omenan hampaillaan vesiämpäristä, kuka uskaltaa istua ilmapallon hajalle.. Kerran meidän täti jopa puettiin ennustaja-eukoksi joka istui koko juhlien ajan vaatehuoneessa antamassa ennustuksia vieraille lasimaljasta!

Paperipillit ja paperipussit käy yhtä lailla lasten kuin aikuisten juhlin
Opiskeluaikani työskentelin Särkänniemessä, muiden töiden ohella toimin muun muassa synttäritätinä. Pidettiin prinsessa- merirosvo ja delfiini-synttäreitä, ja tykkäsin siitä hommasta kamalasti :) Nuorena vietin vaput myös palloja myymällä torilla - heliumpalloissa on jotain niin ihanaa - ne värit ja karnevaalitunnelma!!


Nettikaupassa tilattavissa valmiit synttäripaketit eri teemoilla
Tämän helpompaa se ei voi olla, koko juhla toimitetaan sinulle yhdessä paketissa
8, 16 tai 24 hengelle

Angry Birds - synttärit 
Prinsessa - synttärit
Star Wars - synttärit
Keiju - synttärit
Hevostyttö - synttärit
Merirosvo - synttärit
Cars - synttärit

Pakettiin kuuluu pöytäliina, mukit, lautaset, servetit, vieraslahjat kaikille vieraille ja teemasta riippuen koristeita esim serpentiiniä ilmapalloja juliste tai aktiviteetteja kuten kiinnitä merirosvolle silmälappu. Meiltä myös heliumpallot täytettynä teemaan sopien :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti