Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

Bridesmaids/Morsiustyttöjen mekot


Ihanat ihanat morsiustyttöjen satiinimekot <3
Suunnittelija : Kati Korkeamäki


Itse tykkäisin ihan kamalasti, jos olisi useampi morsiustyttö, laittaa ristikkäiset värit ja satiininauhat.. 


Satiininauhoihin saa ommeltua oman maun mukaisia koristeita, tässä esimerkkinä pieni koristeneula,jossa kirkas kivi.


Mekon mallia voidaan myös muokata asiakkaan toiveiden mukaan, kannattaa kysyä rohkeasti :) Esimerkiksi tyllihelmaisia versioita on tehty, jossa alin kerros tylliä jaa helman alta näkyviin. Pikkutytöillä mahtavan suloisen näköistä!

Ja mekon ilme muuttuu heti, kun satiininauhan värin vaihtaa vaikkapa hempeään vaaleanpunaiseen.


 Mekkoja eri väreissä

Satiininauhoissa on valinnan varaa, etsimme tietysti muitakin teemoihinne sopivia värejä :)

Selvästi on kesän morsiamet alkaneet aktivoitua juhlasuunnittelun suhteen helmikuun loppua kohti. Loskassa talsiessa sitä muistaa, että kesä tulee yllättävän pian! Eli nyt kannattaa varata niitä sovitusaikoja, mikäli oma tai morsiustyttöjen puku on vielä hakusessa. Meillä morsiuspukujen toimitusaika on pääsääntöisesti 12 viikkoa, mikäli ei tapahdu ihme ja unelmiesi puku on valmistajalla oikeassa sävyssä ja koossa varastossa. Eli nyt maaliskuun alussa tilatut puvut saapuvat  kesäkuun alussa. Ja muistathan jättää aikaa muutostöille, ainakin helman pituus täytyy aina tarkistaa ja useimmissa tapauksissa sitä pitää hiukan lyhentää! :)

Stressiä ja tekemistä on muutenkin tarpeeksi, en suosittelisi että paria viikkoa ennen häitä saat kaiken muun lisäksi jännittää ehtiikö puku perille ja korjatuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti