Sivut

perjantai 8. marraskuuta 2013

THE sormus

Lähdimme sulhaseni kanssa noin kuukausi sitten Helsingin iloveme -messuille mielessämme ainoastaan yksi asia (no mulla vähän useampikin), nimittäin vihkisormus. Viime vuoden iloveme -messuilta tuli opittua, että ensinnäkään Järjestetään häät -tapahtuma-alueesta ei kannata odotella liikoja ja toisekseen Koru & kello -alueelta kannattaa ostaa vihkisormus, sillä kaikki korut on alennettu vähintään sen 10% verran.


Tässä se nyt kaikessa kauneudessaan on, mun vihkisormus:Sormuksen on teettänyt Malmin korupaja omien toiveideni mukaisesti. Olen hyvin tyytyväinen sormukseen sekä saamaani palveluun että messuilla saatuun mahtavaan alennukseen. Suosittelen ehdottomasti myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvia ostamaan sormuksensa näiltä messuilta, sillä voitte säästää useita satoja euroja, niin kuin me säästimme. Käsi näyttää muuten nyt hieman kauniimmalta kuin kihlautumispäivänä, mutta se onkin sitten jo toinen tarina. ;)


P.S. Paljon onnea Medarille lippujen voittamisesta Luxury Celebration iltaan! :)

7 kommenttia:

 1. No on kyllä nätti! Ja sopivat kauniisti yhteen. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana, täytyypä itsekin suunnitella sormusostos häämessujen yhteyteen. Nyt on se hankalin osuus sulla kun täytyy odottaa sinne hääpäivään asti että saa käyttää sormusta koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just siksi mä vein sormuksen tänään muualle säilöön, etten hipelöisi sitä koko ajan. :D

   Poista
 3. Kihla- ja vihkisormus ovat samantyyliset, kaunis kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ollut muuten ihan helppo ostos kun kihlasormuksen kanssa eivät käyneet yhteen oikein mitkään rivisormukset. Onneksi tämä nyt sitten sopii. :)

   Poista
  2. Mulla on itellä kihlassa 12 mustaa timanttia ja saa kanssa tarkkaan miettiä ja sovittaa mikä sopii rinnalle. :)

   Poista