Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Kaasomekkojen suunnittelua


Tässä kirjoittelee Bee toissa viikonlopun aivoriihestä kaasojen kanssa.

Minulla on kaiken kaikkiaan neljä kaasoa: siskoni sekä kolme ystävääni. Joskus mietin, että olenkohan valinnut hieman liian monta kaasoa, mutta en mitenkään osaisi karsia heistä ketään pois. Heillä kaikilla on myös oma tyylinsä pukeutua, minkä vuoksia mua vähän pelotti, että päästäänköhän tässä mihinkään kompromissiin mekon suhteen. Toisin kuitenkin kävi kun kaikki löysivät todella monta kaikille mieluista mekkoa. Mekkojen tarjontaa karsi vähän pois se, että kaasojen mekot tulevat sattuneesta syystä olemaa LittleMistress merkkisiä. Emme päättäneet vielä, että laittavatko kaikki päällensä saman mallin, mutta eri värisenä tai ehkä eri mallit samanvärisinä, mutta onhan tässä vielä aikaa. Hyvä kuitenkin, että mekkojen mallista on nyt jonkinlainen visio.
Samalla kaasot näkivät mun hääpukuni ensimmäistä kertaa. Todella tykkäsin niiden reaktiosta kun sen näkivät mun päällä, sillä ilmeisesti oli ollut hyvä ostos. :) Hääpuvusta kuitenkin lisää joku toinen kerta...Mikä näistä malleista on teidän lempparinne?

6 kommenttia:

 1. Oikein kivoja! No ehkä tuosta alaoikeasta en niin välitä, mutta sitten taas alavasen on mun lemppari! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita malleja kaikki, mutta kartanohäihin ja vintagetunnelmaan sopisivat parhaiten yläoikean pitkän puku ja alavasemman siro puku pitsikoristeineen. :)

  VastaaPoista
 3. Alavasemmalla oleva on minun silmiini kaunein.

  VastaaPoista
 4. Tuo pitkä puku ehdottomasti eniten minun mieleen näistä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on vaikea valinta. Alavasen taisi olla kaasojen lemppari. :)

  VastaaPoista