Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Pika-arvonta


Voitteko kuvitella? 
Minä (Bee), joka en koskaan voita mitään, voitin liput Luxury Celebration -tapahtumaan!

Koska en pääse lippuja kuitenkaan hyödyntämään, olen saanut luvan arpoa liput täällä blogissa.
Pistetään siis hyvin pikainen arvonta pystyyn, sillä tapahtuma on jo lauantaina.

Kerro, miksi juuri sinun (ja esimerkiksi sulhasesi tai kaasosi) pitäisi saada liput kyseiseen tapahtumaan.
Muista jättää sähköpostiosoitteesi ja olla hereillä huomenna keskipäivällä.
Voittaja julkistetaan perjantaina klo.12.00. 


Minulla on muuten sisäpiiritietoa, että Tarkkasen Mika on todella mukava ja taitava kaveri ja että tilaisuus saatetaan valokuvata johonkin julkaisuun. ;)

4 kommenttia:

 1. Olisi kyllä tosi kiva mennä, meillä on sulhon kanssa molemmilla vapaa viikonloppu ja sovittiin että tehdään jotain kivaa yhdessä... Mitään erityistä ei olla vielä keksitty joten mikä olis kivempaa kuin kaikki mikä liittyy häihin ;)
  Ellamaribride@gmail.com

  VastaaPoista
 2. "MINÄ HALUAN TUONNE!" (huutaa sulhanen taustalta). Sulhaseni oli huomannut mainoksen tapahtumasta jo aiemmin ja ehdotti, että menisimme käymään siellä. Emme kuitenkaan ostaneet lippuja, koska tarkoitus oli kerääntyä samaisena lauantaina sulhasen perheen kesken juhlimaan isänpäivää 400 kilsan päähän. Alkuviikosta kuulimme tapaamisen kuitenkin peruuntuneen, ja nyt pääsisimmekin tapahtumaan, mutta emme tosiaan omista lippuja. :)
  Terveisin, marjo.hassinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Moikka! No huh, nythän tulee muutamakin syy ;)

  Eli ensinnäkin olemme syyskuisesta kihlautumisesta asti miettineet hääpäivän lukkoonlyömistä, ja nyt vihdoin sen teimme, ja häät ovat jo neljän kuukauden kuluttua! Eli aikaa ei todella ole liikaa hukattavaksi, eli tämmöinen ainutlaatuinen tapahtuma olisi aivan mahtava juttu tällä aikataululla!

  Toisekseen, rakas siskoni ja tuleva kaasoni pelkää, että hääpäivä menee täysin itkiessä tunnekuohun vallassa, niin tämä olisi loistava tilaisuus päästä hänen kanssaan sinne tirauttamaan jo mahdolliset ekat fiiliskyyneleet, ettei sitten häissä niin paljon tarvitsisi.. (no eipä!! ;D) Eli kaason ottaisin mukaani.

  Ja kolmanneksi, teetätimme kihlasormukseni, ja olisi aika huikeaa päästä jututtamaan Herra Tarkkasta ja kuulemaan, mitä hän näkisi sormessani loistavan kihlojeni rinnalla <3

  Hui, nyt vaan jännäämään kovasti! :)

  grasbeck.sabina (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mulla ei oo mitään kovin suurta syytä saada näidä lippuja, mutta olisihan tuonne ihana päästä! Häät siis päälle 2 kuukauden päästä ja stressi taso korkealla ja jo pientä jännitystäkin ilmassa! Sulhon kanssa molemmat paiskitaan duunia nyt kovaa tahtia, että viimisetkin sentit saadaan vielä suurta päiväämme varten kasaan ja tämän takia yhteinen aika on nyt harvinaista, sulho tekee aamua ja mä teen iltavuoroja, nopeet pusut ovella ja auton vaihto on päivän rytmimme ollut viime aikoina jo jonkin aikaa, nyt kuitenkin sattuu lauantai olemaan vapaana meillä molemmilla ja kun suunnitelmia ei ole, niin mikä sen ihanampaa kun lähteä viettämään laatu-aikaa häämaailmaan :) <3

  Toivotaan onnettaren suosivan meitä!

  tahdomme2014@gmail.com

  VastaaPoista