Sivut

perjantai 15. marraskuuta 2013

Hääpuku ✓

Onnesta soikeana kirjoittaa Nina.

Kuva:Google haku

JEE JEE JEE!!Mulla on hääpuku! :D

Ihana mahtavaa! Tänään lähdettiin siis äidin ja kaason kanssa ensimmäistä kertaa morsiuspukuliikkeeseen ja tarkoituksena oli vähän kartoittaa millainen malli mulle sopii.

Valitsin itse ensin muutaman puvun joista sovittelu aloitettiin. Kaikissa oli kuitenkin joku juttu mikä ei silmää niin miellyttänyt. Kunnes sitten myyjä toi yhden ehdokkaan ja siinä oli kaikki kohdallaan!

Liikkeessä oli tarjous tämän vuoden malliston liikkeessä olevista puvuista ja tätä unelmaa oli jäljellä enää tasan yksi kappale ja se istui päälle kuin unelma.

Hetken siinä mietittyäni että uskallanko ensimmäisellä sovitus kerralla sitoutua ostamaan puvun, niin lopulta päädyin kuitenkin sanomaan Yes to the dress! :D

 Ja niin puku laitettiin pussiin ja aivan ihana puku lähti mukaan -40% alennuksella! :D

 Mahtavuutta! Ja iso kiitos äidille ja kaasolle ikimuistoisesta kokemuksesta. Tällä morsiammella on ihan huippu taustajoukot! :)

-Nina

7 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Onnea täydellisen puvun löytymisestä <3

  VastaaPoista
 2. Whoop whoop, hieno homma! Mulle kävi ihan samalla tavalla, ensimmäiseltä ihan muuten vain -reissulta löytyi se puku, joka nyt on kotikotona odottamassa ensi kesää ja pieniä muutostöitä : )

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta, tosin mulla ei ollut kyseessä ensimmäinen sovituskerta. Muuten kyllä stoori tästää! :) Ihanaa, että löysit puvun!

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu, onnea omasta puvusta! =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! :) Kyllä oli toisaalta vaikea tehdä ostopäätös, kun upeita sovitettavia pukuja olisi ollut vaikka kuinka ja paljon, mutta toisaalta kyllä sen tietää kun se oikea osuu kohdalle! :)

  VastaaPoista
 6. Jee, onnea puvusta! Ja hienoa, että uskalsit ostaa kaunokaisen, kun se kohdalle sattui. Ei sen oikean puvun löytäminen vaadi aina hirveää liikkeissä ramppaamista. :)

  VastaaPoista
 7. Ei näköjään :) Melkein epätodellinen olo että sovittelut on nyt jo ohitse, kun oli varautunut siihen että puvun hankita olisi pitkäkin prosessi :D

  VastaaPoista