Sivut

lauantai 2. marraskuuta 2013

Me lähdetään Italiaan!!!

“Avete una camera doppia con letto matrimoniale?” No kiitos kysymästä… KYLLÄ, meille on nyt varattu kahden hengen huone sekä Sorrentosta että Roomasta. Oikeastaan Sorrentosta on varattu oikein Superior huone. Jos missasit ranking listalla olleet häämatkavaihtoehtomme, niin pääset lukemaan niistä täältä. 

Valitsimme J:n kanssa Sorrento-Rooma yhdistelmän muun muassa siksi, että kumpikaan meistä ei ole varsinaisesti tutustunut Italian kulttuuriin aikaisemmin ja tämä yhdistelmäjuttu mahdollistaa sekä ylellisen rannikkoloman että kulttuurintäyteisen kaupunkiloman. Mietittiin jos lähdettäisiin häämatkalle kuitenkin Euroopan sisälle ja google tuloksissa (Honeymoon in Italy) ehdotettiin muun muassa Sorrentoa. Suomenkielisillä palstoilla ihmiset suosittelivat Aurinkomatkojen Sorrento-Rooma yhdistelmämatkaa, mutta me päätettiin kuitenkin tehdä omatoimimatka. Nina tossa jo kertoikin lähtevänsä häämatkallaan Gardajärvelle, Toscanaan ja Veronaan. Go Italy! :DMelkein kuin toi kartan suunnitelma, mutta kohta 1 siirtyy Napoliin.
Kuvassa upea Rooma ja näkymä meidän Sorrenton hotellista.


Lento tapahtuu siis Napoliin, josta otetaan juna Sorrentoon. Sorrentossa sitten yövytään 5 yötä sellaisessa aivan upeassa hotellissa, josta lähtee ilmaisia kuljetuksia keskustaan ja satama on ihan lähellä. Päiväretki Caprin saarelle on siis myös tiedossa ja pitäähän Vesuviuksen tulivuori käydä myös tsekkaa. Samoin Pompeijissa pitää myös käydä tsekkaa, millaista tuhoa Vesuviuksen purkautuminen on joskus aikoinaan aiheuttanut (how cheerful). Sorrentosta matkustetaan noin kolme tuntia junalla Roomaan, jossa yövytään 4 yötä. Tarkempaa Rooma suunnitelmaa ei olla vielä tehty, mutta eiköhän sitä Colosseumissa ja Vatikaanissa ainakin käydä.


Tänään illalla muutes luvassa kaasotapaaminen, jossa valitaan kaasoille mekot. Myöskään keskiviikkoa en malta millään odottaa kun saan vihkisormukseni vihdoin kotiin. Hauskaa lauantaita kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Jee! Me oltiin miehen kanssa Roomassa viime syksynä ja en voi kun suositella. Aivan ihana kaupunki :) Me oltiin myös 4 yötä ja se oli just sopiva aika. Ehti hyvin tutustua nähtävyyksiin, mutta jäi aikaa fiilistelyynkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla, että 4 yötä riittää kun en siitä ollut yhtään varma. Kiitos suosituksesta! :)

   Poista
 2. Jee! Täälläkin suuntana italia, tosin kohteet vielä auki, joten postaus osui ja upposi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Italiassa on niin todella monta ihanaa paikkaa, että valinta on vaikea. :)

   Poista