Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Hej, jag heter Hanna

Ajattelin aloittaa kirjoittelun pienellä esittelyllä. Olen 31-vuotias morsian Ruotsin Halmstadista. Alkujani olen kotoisin Etelä-Suomesta, mutta mutkien kautta päädyin rakkauden perässä Halmstadiin pari vuotta sitten ja sille tielle taidan nyt sitten jäädäkin.Tapasimme Prahassa ensimmäisen kerran yli kolme vuotta sitten ja reilu kaksi vuotta sitten muutin Ruotsiin katsomaan, josko tästä tulisi jotain ja niinhän sitä voisi kait sanoa, että kannatti. ;) Avomieheni kosi minua Lontoon matkallamme viime heinäkuussa ja siitä lähtien olemme innoissamme suunnitelleet häitämme. Hääpäiväksi päätimme 7. kesäkuuta 2014.

Kaunis näkymä kosintahetkeltä.

Asumme maatilalla, joten koimme erityisen luonnolliseksi järjestää maalaishäät omia tilojamme hyväksikäyttäen. Sulhasen vanhemmat ovat aikoinaan vihitty lehmähaan kivirykelmällä ja tätä ajatusta kunnioittaen yritämme järjestää myös oman vihkimisemme samaisella paikalla. Jatkopaikka löytyy myös omasta takaa, pihamaan aitasta.


Häämme tulevat olemaan kaksikieliset, joka sinällään aiheuttaa hieman ylimääräistä suunnittelua. Tarkoituksena on järjestää rennot ja kesäiset häät, jossa saa nauttia luonnonläheisyydestä ja maalaistunnelmasta. Yritämme tehdä mahdollisimman paljon itse ja käyttää hyväksemme maatilan antimia niin tarjoilun, kuin koristeluiden suhteen.

Tällä hetkellä vihkipaikkamme näyttää tältä, joten hieman on tehtävää ;)

Budjetti meillä alkaa olla kasassa ja suurimmat suunnitelmat tehty, joten tervetuloa seuraamaan matkaamme kohti alttaria! :)

 Hanna
5 kommenttia:

 1. Tervetuloa mukaan! :)

  Voi että vähänkö kuulostaa upealta tuo teidän maatila ja ihana idea viettää häät siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa päästä mukaan! :)

   Tekemistä täällä tilalla riittää, mutta tosiaan oli aika mahtava mahdollisuus, joten eihän sitä kannattanut sivuuttaa. :D

   Poista
 2. Mahtavaa Hanna saada sut mukaan tiimiin! Innolla ootan kuulevani myös määkin sun häävalmisteluista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! :) Aívan upeaa on päästä mukaan tiimiin! :D

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa! Odotan kans innolla, että pääsen lueskelemaan teidän häävalmisteluista. Meillä kun omat vähän seisoo muuttohässäkän vuoksi. :)

  VastaaPoista