Sivut

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ikimuistoiset polttarit osa 2/3

*Bee jatkaa tarinaansa...*

Tosiaan vesiskootteriajelun jälkeen käveltiin lähelle Carusellia kun huomasin kaaso S:n juttelevan miehen kanssa, jonka selässä luki Sky Divers tai jotain vastaavaa. Tässä vaiheessa aloin taas pelkäämään kuollakseni, että nyt seuraava tehtävä liittyy korkeisiin paikkoihin. Olin niiiiiiiin huojentunut kun nurmikolla hetken istuskelun jälkeen tää mies tuli hakee meidät ja tien toiselta puolelta paljastui sumopainialusta. Tää todella hauska ohjaaja puki mut ja mun valitsemani ystävän sumopainipukuun ja sanoi, että mun täytyy ottaa kaikkia mun ystäviä vastaan matsi. Sumopaini oli yllättävän hauskaa, mutta myös tosi raskasta. Olin ihan rikki jo ensimmäisen matsin jälkeen ja ohjaaja oli onneks vitsaillu sen suhteen, että mun kaikkia ystäviäni vastaan pitäis otella. Ystäväni eli kaaso S vei tän erän ja sain onneks pitää taukoa tän jälkeen. Siinä sitten pelattiin toisiamme vastaan kun toinen polttariporukka tuli paikalle. Tällä kundilla oli joku ihme koirapuku päällä ja se myi banaaneja. Otettiin sankarin kanssa vähän matsia kun tää polttariporukka näytti siltä, että niillä on muutenkin vähän tylsää. En edes muista kumpi voitti, mutta rankka matsi oli. Meidän polttariporukan Johannat otti matsia toisiaan vastaan kunnes mä sitten puin sumopainiasun vielä kerran päälle. Tavoitteena oli hankkia kadulta vielä yksi vastustaja. Tää kundi vietti tyttöystävänsä kanssa aurinkoista ja kaunista päivää penkillä kun keskeytettiin niiden lemmenpuuhat. Täpärästi sain jopa voitettua tän kundin, vaikka se olikin mua kaksi kertaa isompi. Tai kukapa mua pienempi olis ollu kun oon vain 155cm pitkä (lyhyt). :p
Matsien jälkeen kyselin vastaantulijoilta avioliittoneuvoja, jotka videoitiin. Kaikki ei olleet kovin yhteistyöhaluisia, harmi vaan. Käveltiin Iso-Roballe, syötiin yhdet hampurilaiset ja suunnattiin Shaker cocktail-baariin. Sitä ennen otettiin kuitenkin työkavereille kuva työpaikan edestä.
Taas vaihdettiin asua ja tällä kertaa vielä enemmän paljastavampaan asuun. Sain päälleni pelkät bikinit, leit kaulaan ja pään päälle sekä hulahula-hameen. Liikuin tiskin taakse komean miehen seuraksi (mistä näitä komeita miehiä oikein satelee?), joka opetti mut tekemään Mai Tai -drinkin. Samalla heiteltiin vähän pulloja, mutta en ollut kovin hyvä siinä. Todettiin, että ehkä musta ei baarimikkoa tule, mutta super hauskaa oli.

Tytöt osti drinkit itselleen ja istuuduttiin Shakerin terassille. Yllättäen Pete Parkkonen pamahtaa longboardinsa kanssa Shakerin viereen ja keskustelee joidenkin terassilla olevien ystäviensä kanssa. Me käytiin heti Peten kimppuun ottamaan yhteiskuvaa ja tiedustelemaan avioliittoneuvoja. Pete jätti myös J:lle videoterveiset missä katsoo mun asukokonaisuutta ja tokaisee viettävänsä tän illan mun kanssa. Hahah... parasta!

Taas tuli aika vaihtaa vaatteita. Nyt sain päälleni sporttishortsit, Norsunluunrannikon futispaidan, saman vanhan pannan jossa lukee SWAG sekä vuvuzelan. Juotiin drinksut loppuun ja vuvuzelaa töräytellen käppäiltiin Forumiin O'Learys nimiseen sporttiravintolaan. Paita oli sen verran iso, että näytti siltä, että mulla ei ole housuja lainkaan. Vedettiin quesadillat naamariin ja jäätiin terassille vielä istuskelee.
Uskomatonta kyllä, mutta ennen kuin liikuttiin seuraavaan kohteeseen niin vaihdoin TAAS vaatteita. Nyt koko polttariporukka laittoi päällensä ruudulliset kauluspaidat. Mun farkkukauluspaita oli jälleen sen verran iso, että housuja ei näkynytkään. Ennen seuraavaa aktiviteettia mun tehtävä oli myydä Gavin ilman uimashortsejaan. Kuin ihmeen kaupalla sain myytyä Gavinin 5 eurolla yhdelle kundille. Pyysin 2 euroa, mutta sain lopulta 5€. Mieletöntä!

To be continued...

2 kommenttia:

  1. Vuvuzela ja ukulele on täysin eri asiat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah... ei oo todellista! Kyllä mä vuvuzelaa oon tarkoittanut ja tottakai tiedän mikä on ukulele. Missähän pilvessä mä oon oikein ollu tätä kirjoittaessani. :D

      Poista