Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hääpäivä - Kuvaus auringonlaskussa

-Hanna-

Taas jatkuu hääpäivän tarina parin päivän tauon jälkeen. 
Valokuvaajamme halusi ehdottomasti, että saa kuvata potretteja myös auringonlaskussa. Päätimme tehdä tämän myös ylhäällä lehmähaassa ja kun Toast Madame ilmoitti, että nyt alkaa olemaan aika, hyppäsimme auton kyytiin ja ajoimme kuvauspaikalle.


Kuvat puhukoot puolestaan. meillä oli alle 10 minuuttia aikaa ennenkuin aurinko oli poissa, mutta ehdimme jurri juuri saamaan muutaman mukavan kuvan. :) 
Samanaikaisesti bändi ja Toast Madamet olivat hoitaneet hieman ohjelmaa vieraille, ettei tule tylsää. Myöhemmin selvisi, että he olivat muun muassa opetelleet laulun, jonka he lauloivat meille, kun leikkasimme kakkua.


Jälkeenpäin katsottuna vähän ihmettelen, että miten luonnottomasti tuo mieheni pitää kädestäni kiinni. Hän kuulemma halusi, että kauniit kynteni näkyisivät kuvassa. Nawww. ;)Tähän asti olimme olleet ja nautiskelleet juomia aika maltillisesti, jotta palattuamme  meidän tanssit menisi jotakuinkin sujuvasti. Kun pääsimme auringonlaskettua takaisin maatilalle, juoksimme äitini kanssa piiloon ompelemaan nappia puvun sisälle, jotta voin nostaa laahuksen ylös tanssia varten. Ikävästi vaan mekko ei oikein päässyt oikeuksiinsa enää meidän operaation jäljiltä, mutta oli se sen arvoista, sillä ylhäällähän se pysyi valssin ja jopa yllätystanssin ajan.

Sitä ennen meillä oli kuitenkin muiden järjestämää ohjelmaa vielä tarjolla, josta lisää taas seuraavassa postauksessa.

10 kommenttia:

 1. Auringonlaskukuvat ovat aina ihania. Voi tuota ihana valoa <3 Onneksi ehditte ottamaan muutaman kuvan, ennen kuin aurinko katosi horisontin taa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ehdittiin, kyllä! Ihan hirveästi aikaa ei jäänyt säätämiseen ja viimeistelyyn, mutta kyllä niistä ihan kivat kuvat tuli! :D

   Poista
 2. Hahaa! Kerrankin mies, joka arvostaa laitettuja kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, näinpä! Itse ei olisi tullut mieleenikään! :)

   Poista
 3. Onpa kauniita kuvia. Harmi kun Lapissa oli yötön yö meidän hääpäivän aikaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Lappihan on muutoin niin upea paikka kuvata luonnossa, joten eiköhän ne auringonlaskukuvat korvaannu jollain ihan yhtä kauniilla maisemalla! :)

   Poista
 4. Tämä oli juurikin yksi syy miksi halusimme syyshäät. Auringonlasku tulee ajoissa ja sitä seuraa ihana hämärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllähän se efekti vielä korostuu! Kaunista! :) Meillä oli niin lähellä keskikesää hääpäivä, ettei hämärää niin tullutkaan vaikka aurinko kuitenkin laski.

   Poista