Sivut

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Toivepostaus: Rustic musta-hopea-punainen-ivory


"onkos mahdollista toteuttaa tämäntyylisiä häitä (musta,hopea,kirkkaanpunainen, ivory) väri yhdistelmällä? kun itseäni mielyttää tälläinen romantinen, vanhahtava tyyli... tykkään että olisi tuollain paljon kaikkea mutta silti kokonaisuus pysyisi hyvin yksinkertaisena ja selkeänä :D tämä tuottaa niin paljon pään vaivaa, ja kun olen sellainen tee se itse ihminen. kiitos paljon jos viitsit auttaa :) "

No tottakai yritän :)


Punainen tai musta on helposti se hallitseva pääväri, hopea ja ivory se pieni lisämauste.
Itse laittaisin kaasoille hopeanharmaat mekot, best-maneille tietysti hopeanharmaat solmiot mustaan pukuun. Kukat punaisia. Morsian pukeutuu ivoryyn. 
Näin saamme paketin kasaan :)


Punainen ruusu on romantiikan klassikko
Ja vielä punaiset ruusut napin läpeenPienet yksityiskohdat kokoavat väriteemaa pitkäjänteisesti yhteen :)
Paperipillit, ja itse heittäisin cup-cakeihin vielä vähintään hopeapalloja päälle koristeeksi.Mikäli musta on helpompi kaason asu, hopeaa teemaa voi pyytää noudattamaan vaikkapa korujen muodossa. 


Hopean sävyjä löytyy muun muassa koivusta! Mikä voisi olla suomalaisempaa rustiikkia?

Jos haluaa tehdä paljon itse, tai budjetti on rajallinen, kannattaa vaikka käyttää hetki yleiseen innovointiin ja porukalla lähteä vaikkapa heittämään ajatuksia siitä, mitkä asiat luonnostaan toistavat teemavärejänne, mitä assosiaatioita siitä syntyy tai mitä sen väristä jo omistatte. Punainen- ruusu,gerbera,tomaatti,mansikka,omena,auto,paloauto,kumisaappaat,sateenvarjo,ilmapallo,vappupallo,karnevaali,pellen nenä... kirjoittakaa näitä vaikka lapuille, ja heittäkää pöydälle. Kun ei suodata pois mitään, saattaa syntyä loistavia ajatuksia! Itse saattaisin ottaa valokuvan punaiset kumisaappaat morsiuspuvun alla, laittaa photo boothiin punaisia pellen neniä, tehdä center piecet punaisista omenoista ja koristella cup-caket mansikoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti