Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Jotain Onnellista

Tein nyt jotain rohkeaa - eli herättelin henkiin oman blogini, jonka kirjoittelu syksyllä jäi opintojen loppuun saattamisen ja yrityskiireiden jalkoihin. Nyt arki firman kanssa pyörii hyvin uomissaan, mutta selvää tilausta elämän pienille iloisille asioille ja rentoutumiselle kaiken kiireen keskellä on. Olen painanut töitä tukka putkella marraskuun lopusta alkaen, oikeastaan vailla vapaapäivää, mutta nyt kevään myötä aion antaa itselleni myös hiukan vapaata :)



Jotain Onnellista on nyt sitten paikka sille arkihommelille, kodille, minun omille jutuille. Minulle näitä elämän iloja on tietysti meidän Pauli ja sen kanssa hömpöttely, hyvä ruoka, ystävät ja perhe, musiikki ja keikat, kirjat, kesämökki, matkustelu, shoppailu ja tietysti tässä kevään mittaan meidän uusi koti ja sisustaminen!  Olette kaikki erittäin tervetulleita mukaan fiilistelemään kesän tuloa!

SomethingOld on siten omistettu häille, juhlille ja niille bling.jutuille! Jottei hääsuunnittelulle omistautuneet lukijat hermostu kun lähden kohta mylläämään kukkapenkkejä omalle takapihalle ja valitsemaan verhoja ;) Huomenna täällä luvassa muun muassa kenkäuutuuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti