Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Back In Business - KarkkibuffaaHuhhuh, menipä tämäkin työhön paluupäivä taas nopsasti. Aamulla lähdin aiemmalla bussilla, kun ajattelin että olisi mukava käppäillä Stockmannin läpi ihan rauhassa ja mahdollisesti ostaa jotain pientä ja mukavaa. No, siellähän oli kauppa täynnä keltaista muovia - kaikki hyllyt ympäriinsä. Olisin halunnut Anna-Leena Härkösen uuden kolumnikokoelman ostaa, mutta ei kuulemma saanut kaivaa sitä muovin alta :O Ei se ollut edes missään tarjouksessa! Eivät siis tänään halunneet myydä yhtään mitään. Huomenna aamulla onkin turha yrittää siitä läpi kävellä alle tunnissa..

No, asiaan. Karkkibuffet iloisiin väreihin fuksia-turkoosi.

Paperipillit valmiiksi laitettu drinksuja varten.
Turkoosi ja Vaaleanpunainen-Pinkki
Lasin pohjalla on turkooseja ja vaaleanpunaisia koristekiviä leikkimässä jääpaloja. Voisihan niitä drinksun pohjalla pitää koristeenakin, mutta silloin täytyy olla satavarma ettei kukaan kuvittele niiden olevan syötäviä! :D Nyt meiltä myös foliosuklaasydämet kaikissa mahtavissa väreissä. Purkit on koristeltu 12mm satiininauhoilla, joita löytyy nettikaupasta myöskin kaikissa väreissä.


Uusi ihana lasipurkki karkkibuffaa varten,kuuluu vuokrausvalikoimaan ja myymälässä myynnissä 19,90€/kpl

Karkkikauhat, jotka on somistettu samalla satiininauhalla kuin purkit
Alla paperipussit, joihin karkkeja voi kerätä naposteltavaksi tai matkaevääksi
Karkkeja voi kerätä myös erilaisiin muffinssikuppeihinVoi miksi oi miksi en saa vangittua näitä värejä kunnolla kuviin? Meidän kamera on kyllä halpa ja huono, mutta jotenkin täällä kaupalla auringon paisteella nuo lamput ei jaksa valaista ja lopputulos on aina kelmeä kuvissa. 

No, saitte vähän ajatusta, näyttääkö ihan hyvältä? :)
Nyt on muutamassa purkissa samaa karkkia, koska kirkkaan pinkit vaahtokarkit ja hedelmäirtonamit ostetaan vasta lähempänä tämän hääparin hääpäivää, että pysyvät mehevinä. Tämä oli nyt malliversio. Puuttuu myös lippulappuset, joissa kerrotaan karkkien nimet :)

5 kommenttia:

 1. Paljonko noiden karkkikuppien vuokraus maksaa ja kuinka monta niitä on saatavissa? En löytänyt tuolta vuokrattavat juhlatarvikkeet- kohdasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, en ehtinyt vielä niitä lisäillä sinne kun vasta sain ne purettua kuormasta.. Olen ajatellut tehdä näistä jonkinlaista pakettihintaa, että karkkibuffaan 5-10 purkkia meidän valikoimasta + karkkikauhat olisi 25-35€ per viikonloppu :)

   Purkkeja on varastossa nyt 10 että kyllä riittää pariinkin buffaan ;)

   Poista
 2. Kivaa kivaa! :) Mitä useammin törmään näihin karkkibuffa-juttuihin, niin sitä enemmän mulle tulee olo, että tuollaisen haluan itsellekin... ;)

  VastaaPoista
 3. Pitääpä pitää noi karkkibuffan vuokrakupit mielessä :)

  VastaaPoista