Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Morsianillan tunnelmia


Morsianilta SomethingOld-myymälässä 6.4.2013 kokosi yhteen 30 tulevaa morsianta- muutama kaasokin saattoi olla mukana - ja 6 mahtavaa juhla-alan yritystä.


Sopu sijaa antoi ja kaikki mahduimme iltapäivän auringossa kuuntelemaan muutamat vinkit juhlien järjestämiseen. Tässä lauteilla Ninkan Nina ja Kaisu, jotka kertoivat muun muassa hiuskorun valitsemisesta. Ninkahan valmistaa myös ihan uniikkeja hiuskoruja toiveidesi mukaan, ja moni morsian varmaan kävikin Ninan juttusilla visioidensa kanssa :) Jos olisit itse kiinnostunut teetättämään juuri omanlaisesi hiuskorun, voit tulla poikkeamaan meidän myymälässä, ja laitetaan asiaa eteenpäin!Kauneuskeskus Venuksesta paikalla oli parturi-kampaaja Tiia ja ripsi/kynsiteknikko Mai. Venus sijaitsee Tampereella Tullintorilla, ja samasta paikasta saa parturipalvelut, kampaukset, meikit ja kauneushoitolapalvelut kuten kestolakkaukset, geelikynnet, pedikyyrit ja manikyyrit, ripset ja kuumakivihierontaa! Yhteistyö polttaripakettien suhteen on suunnitteilla ;)
Tiia tekee hääkampaukset ja meikit sopimuksen mukaan myös muualla Tampereella.


Anteron Kukasta paikalla oli floristi, joka kertoi hääsidonnan trendeistä ja antoi vähän vinkkiä kukkien saatavuuteen eri vuodenaikoina. Anteron Kukan sidonnat on itselleni tuttuja, muun muassa Tampereen Häämessuilla käytimme heidän kimppujaan Häämuotinäytöksissä. 


Myymälällä on ollut myös muutamaan otteeseen ollut esillä heidän kukka-asetelmia, morsiuskimppuja ja sulhasen vieheitä. He hoitavat kaiken kukkasomistuksen kirkosta juhlapaikalle ja hääseurueellekin; hiuskukat, pukukorut..


Valokuvaaja Jenni Lehtinen - jonka kuvia myös tämä postaus on - kävi myös puhumassa vähän hääkuvista. Jenni tekee dokumentaarista hääkuvausta, hääpotretteja ja huomenlahjakuvausta hääjuhliin liittyen. Huomenlahjakuvia oli myymälälläkin muutamia esillä. Jennin sivuilla on galleria, missä voitte selailla kuviansa, ja huomenlahjakuvat on kyllä upeita ja sensuelleja! Salaisuus: Kävin Jennillä itsekin kuvani ottamassa, eikä sulhanen ainakaan valittanut. 

 Kaiken informaation jälkeen olikin ihanaa maistella Kakkuateljeen cup-cakeja! Vitsi kun en muista enää tarkkaan mitä niissä oli, toinen oli kuitenkin suklainen, toisessa oli jotain tuorejuustoa..pääasia oli että ne oli suussa sulavia, tilattavissa helposti juhliin kun juhliin, ja niistä voi lukea lisää täältä! 


Oi nam millainen kokonaisuus siitä tulisikaan kun olisi karkkibuffet omiin teemaväreihin ja jokaiselle vieraalle tällainen leivos! Herkullinen ja upean näköinen.

Kiitos kaikille mukana olijoille vielä uudestaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti