Sivut

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

British Bridal Exhibition in Harrogate

Pikainen päivitys, että Suomessa ollaan taas! Teen parhaani saadakseni kaikki tilaukset lähtemään, kaikkiin sähköposteihin vastattua ja niin edelleen ja niin edelleen vielä tämän loppuviikon aikana :)


Huh huh, että olikin rankka yhdistetty loma/työmatka. Vajaassa kahdessa viikossa Tre-Helsinki-Rodos(Faliraki-Lindos-Kamiros-Ixia)-Helsinki-Kööpenhamina-Manchester-Leeds-Harrogate-Manchester-Frankfurt-Helsinki-Tampere. Muutama vuorokausi pelkästään lentokoneissa busseissa junissa. Mutta mahtavia maisemia, mahtavia paikkoja!

Ja ennen kaikkea - elämäni ensimmäiset suuren luokan hääalan alihankintamessut.
Yli 250 puku- ja asustevalmistajaa esittelivät uudet mallistonsa. Siinä oli pukuja muutamia tuhansia, ja alkoi jo pitsin sekä tyllin seassa pyörryttää :)Ensikertalaisena tietysti olin lähinnä kuuntelu- ja katseluoppilaana, oppimassa uutta ja tutustumassa ihmisiin. Pääsin tapaamaan sekä meidän alan ammattilaisia ympäri Suomen, että ympäri maailman. On mahtavaa tavata kasvokkain esimerkiksi henkilö, jonka kanssa olet kohta vuoden verran ollut sähköpostitse yhteydessä säännöllisesti, mutta kasvoista ei aiemmin ollut tietoakaan. Näin muun muassa Poirierin ja Nixa Designin osastoilla pääsin tapaamaan valmistajan edustajia.

Messujen jälkeen oli vielä hotellihuoneeseen kotiläksyjä!
Esittelen teille myöhemmin omasta mielestäni upeita pukulöytöjä, sekä muutamia mielenkiintoisia uusia mallistoja. Itse etsin jotain persoonallista ja vähän erilaista, lukekaapa myöhemmin löytyikö sellaista.

Upea Harrogaten kaupunki
Sillä välin kun minä hiukkasen makoilin auringossa, ja toisaalta paiskin töitä, täällä Suomessa on uuden Tuomiokirkonkadun liiketilan seinät maalattu, tavaraa pakattu ja muuttoauto varattu viikonlopulle. Kohta uutta myymälää kuntoon laittamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti