Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syyshäihin somisteluideoita

Tässä on ollut niin kiirettä muuton, myymälän ja muun kanssa, että kaikki inspiraatio- ideapostaukset on jääneet ihan väliin! Onneksi edelleen surfatessa kerää koko ajan kuvia ja ideoita talteen myöhempää käyttöä varten. Tässä nyt vähän mitä koneelle on kertynyt syyshäihin liittyen..


Syksyynhän liittyy aina olennaisesti omenat! Ja tämähän onkin kätsyä, sillä niitä on usein sukulaisten ja tuttujen ja naapurien pihalla yliannostus, ja monet mielellään jakavat liiat pois pilaantumasta :)

Karamellisoidut omenat vieraslahjoiksi

Pöytäkoristelussa omenoita voi käyttää monin tavoin. Yllä oleva yksikin omppu tekee jo ihmeitä.
Mutta voihan niitä olla enemmänkin..


Ja hyötykäyttöön pöytänumeroinnissa:Ja sitten tietysti ruskalehdet. Kakussa varmaankin yllä jotain syötävää mallia, ei sentään metsästä kerätty. Mutta muuhun koristukseen:


Vaahtera ja pihlaja on kauneimmat puut syksyn väreissä, tietysti parasta ruskaa on vaikea välillä ennustaa ajallisesti. Jos osuisi hyvä tuuri, riittäisi yllä olevan kuvan mukaisesti yksi muhkea oksa per pöytä. Toinen tapa olisi laittaa oksat korkeisiin vaaseihin, kuten näin;


Ja varasuunnitelmana, mikäli hyviä oksia ei enää löytyisikään:


Karua mutta kaunista. Tottakai pöytään voisi lisätä muuten ruskan sävyjä kattaukseen :)

Ranunculus and Pinecone Bridesmaid Bouquets

Ja kävyt. Kimpussa, center piecenä, paikkakorttipidikkeenä.. Koko kesäksi saat projektin ja voit valjastaa koko suvun (varsinkin lapset) keräämään käpyjä juhlia varten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti