Sivut

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Syksyn alkua ja matkasuunnitelmia

Olen todella todella pahoillani tästä blogin hiljaisuudesta kesän loppua kohti! Lupaan parantaa tapani, kun saan ensi viikolla alkavan myymälän muuton alta pois. Huoh. Ja nettikaupan kuntoon, sielläkin saattaa nyt päivitysvaiheessa vilistä tuotteita ilman kuvia, älkää häiriintykö. Ja mikäli törmäätte vaikkapa toimimattomaan linkkiin, laittaakaa rohkeasti viestiä, haluaisin oikeasti tietää jos jokin ei toimi :)

CupCake-teemaiset juhlatarvikkeet nyt nettikaupassa
Tai korjaan; muutto ja tilan remppa on monin osin ulkoistettu,jotta meikäläinen voi viettää ansaitun kesäloman -joka kylläkin muuntautui yhdistetyksi työmatkaksi. Mutta tämä ei minua haittaa ollenkaan, päinvastoin aivan mahtavia juttuja tulossa! Pysykää kuulolla, sillä:

1) Syksyn uutuusmallistot hääpukuja <3 Meikäläinen pääsee tutustumaan valmistajien esittelemiin uutuuksiin henk.koht ja lupaan välittää kuvaa teillekin Pohjoisesta Yorkshiresta 8.-10.9.


Olisiko toiveita, mistä haluaisitte varsinkin kuulla kuvia ja tunnelmia?

Harrogate Bridal Exhibitionin lisäksi suunnitteilla on katsella vähän Manchesteria. Ennen tätä vietän viikkoa Kreikan lämmössä <3 Vierailua paikalliseen hääsalonkiin ja hääsuunnittelutoimistoon on kyllä kaavailtu, mutta ei ole vielä tietoa ehdinkö..

2) Kesän upein morsian 2013

Kilpailut on Iltalehdessä jo käyty, mutta mulla olisi ollut tähän kisaan oma voittajasuosikki. Tilasimme kesämorsiamelle upean Cosmobellan puvun Milanosta, ja minulle on lupailtu potrettikuvia mahdollisimman pian. Puku keräsi jo täällä myymälällä että myös hääjuhlissa ihailevaa huokailua! Oli näyttävyyttä kerrakseen. 
Puku kuulemma saattaa etsiä uutta omistajaa, just wait and see ;)

3) Uusi noutomyymälä

Sisustussuunnitelma on tehty, ja tilasta tulee kompakti mutta ihana juhlien aarreaitta! Ja uskollisesti minun tyylinen  -yksinkertainen ja mustavalkoinen with a little bling.
Ilmoittelen avajaisista mahdollisimman pian, ja toivotan sitten kaikki tervetulleeksi tutustumaan Tuomiokirkonkatu 25 syyskuun lopulta alkaen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti