Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Pukumaistiaisia Englannin messuilta


Meillähän ei uusissa tiloissa tule enää olemaan suurta pukuvarastoa. Surullinen fakta on se,että kun puvut sitovat suuren määrän pääomaa, vaativat suuren säilytys-sekä sovitustilan ja neliöhinta Tampereen keskustan tuntumassa on niin korkea = tällä hetkellä en pysty pukuvarastoa pitämään.

Jatkan kuitenkin Demetrioksen sekä Cosmobellan ja Oreasposan edustajana. Näitä mallistoja on moni kehunut niin näyttäviksi,ylellisiksi ja erilaisiksi kuin Suomessa on totuttu näkemään, että halusin ehdottomasti ne edelleen pitää saatavilla Suomenkin morsiamille :) Tänäkin kesänä morsiamet löysivät unelmiensa puvun kuvastosta, ja tällä tyylillä kaikkien mallistojen kaikki puvut on jatkossakin kauttani tilattavissa. Tottakai minulla on mallipukuja, joista saat osviittaa kirjailuista, kankaista ja värisävyistä. Mutta kymmenien pukujen varastoa ei ole.


No, Englannissa katselin mallistoja etsien taas jotain hiukan erilaista. Olisin mielelläni ottanut edustukseen yhden malliston lisää, mutta tässä on järkeä vain, jos löydän malliston jossa on jotain erottuvaa, persoonallista, asennetta. Toisin sanoen, pystyisin tarjoamaan pukuja niille ketkä kokevat etteivät tällä hetkellä tarjonnasta löydä omaansa... Etsin siis hiukan väriä.


Yleisilme oli tosi samanlainen kaikkialla - pitsiä pitsiä pitsiä :) Kauniita pukuja, upeita!
Huomasin kuitenkin,että sitä mitä minä etsin, oli hiukan vaikeampaa löytää.


Muutamia ihania löytöjä tein - pukuja, joissa on uskallettu käyttää hiukan sitä väriä. Tämäkään yllä oleva ihanuus ei menetä morsius-tyyliään lainkaan hennon mintun väriselle kankaalle. Ja tämän hetken suurin trendi pitsi on mukana myös. 


Oih, upeus!

Pahoittelen suuresti kuvien laatua, seuraavana ostoslistalla on kunnon järkkärikamera! Tämä minun normiolympus ei kykene sopeutumaan messuhallien erilaisiin valaistuksiin.


Mitä te kaipaisitte Suomen tai Pirkanmaan valikoimaan lisää? Onko kokemuksia siitä, millaisia pukuja on tällä hetkellä hankalaa löytää`? Onko muita kuin minä, jotka tykkäävät puvuista joissa en enemmän jujua ja persoonallisuutta?

2 kommenttia:

  1. Aivan huikeita pukuja! Tuo eka etenkin on ihan mieletön. Vaativat kyllä morsiameltakin oikeaa persoonallisuutta, ettei jää puvun varjoon. :)

    VastaaPoista
  2. Ah ihanaa että joku keskittyy tarjoamaan morsiamille jotain muutakin. Tällaista just tarvitaan Suomeen, jes!

    VastaaPoista